NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Saznajte šta Vas čeka. Pozovite savetnika, recite šta Vas muči.

ASTRO: Ribama sleduje emotivni vrhunac 2021 (ASTROLOGIJA)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

2021. godina će biti sjajna prilika da poboljšate svoju kreativnost i energiju. Koristite to kao opuštanje. Lično i profesionalno polje zahtevaće maksimalno angažovanje sa vaše strane. Ova godina će iziskivati malo agresivniji i hrabriji pristup. Pokušajte da nađete podršku u vama bliskim ljudima. Imaćete dovoljno vremena da se bavite sređivanjem vaše psihe.

KARIJERA

Za dobar deo godine poslovanje će biti rutina. Vaš profesionalni život odvijaće se bez poteškoća i napora. Svoje veštine možete razviti i usavršiti u timskom radu. Mnogi rođeni u znaku Riba će videti da se njihovo strpljenje isplatilo. Iako će se provlačiti doza stresa povremeno, sve će se odvijati po planu u vašem poslovanju. Planete su tu da vam priteknu u pomoć tokom godine. Međutim, ako ste zainteresovani za promene, onda morate plivati u suprotnom smeru toka i da se suočite sa mnogobrojnim rizicima.

LJUBAV

Tokom ove godine vaš ljubavni život će biti na vrhuncu. Lakše ćete izražavati svoja osećanja i unutrašnje želje. Oni koji su u konfuznom stanju od pretrpljenih afera, pronaćiće idealnog partnera i doneti ključne odluke po pitanju prošlosti. Bolje razumevanje zauzimaće mesto skorašnjim borbama za prevlast. Ako su postojale trzavice u pojedinim odnosima pravo je vreme da budu smenjene korisnim i smislenim dijalozima. Oni koji su već u stabilnim vezama treba da pronađu ideje za jačanje uzajamnih odnosa. Usamljenima predstoji susret sa srodnom dušom. Odvojite vreme da napravite izbor kada već postoji šansa da pronađete put do srca vašeg partnera.

FINANSIJE

Postoji mogućnost priliva novčanih sredstava iz dva smera. Šansa da dođete do većih suma zakucaće na vaša vrata. Budite suzdržani u troškovima, jer početak godine neće biti izdašan na ovom polju. Treba da donesete mudre odluke i procenjujete prilike. Uzdržite se od rashoda makar do sredine godine. Novac će dolaziti sa svih strana ako pravilno raspolažete njime.

ZDRAVLJE

Vaše zdravstveno stanje biće stabilno, ali se ne mogu isključiti manji zdravstveni problemi. Period depresije i umora koji je trajao prethodnih par godina, prolazi. Prepustite se mentalno stimulativnim vežbama da održite kondiciju. Dovedite u balans vašu ishranu i obezbedite sebi bolji san. Brzu hranu zamenite brzim hodom.

PORODICA

Porodični život će biti dobar, mada članovi porodice neće pružati dovoljnu podršku. Bićete okrenuti
mnogo više društvenom i duhovnom životu da biste pobegli od rigoroznih stavova bližnjih. Ne očekujte mnogo povoljnih događaja i prosperiteta na ovom polju. Sada se porodični principi materijalizuju.

PUTOVANJE

Putovanje će biti glavni izvor rekreacije za vas. Mogući su mnogi kraći izleti, međutim duža putovanja će morati da pričekaju neki bolji period.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.