ASTRO: Rakovi povedite računa o finansijama u 2021.(astrologija)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Planetarna pozicija će tokom 2021. omogućiti susret vaših ideala sa idejama. Mogli bi da se bavite pitanjem novog izvora svetlosti. Upoznaćete nove ljude ili partnere koji bi to mogli biti i u profesionalnom, a i u emotivnom smislu. Mars i Neptun mogu doprineti donošenju ishitrenih odluka. Nađite način da poradite na fizičkom i duhovnom nivou.

KARIJERA

Kako astrologija predskazuje, predstoji vam blistav poslovni period i mogućnost da se ostvare vaše ambicije i ideali. Vaš profesionalni nastup imaće prilike da bude primećen od strane bitnih ljudi i otvoriće nov put ka toplijim odnosima u karijeri. Međutim, savetuje vam se da sredinom godine ipak čvrsto stegnete kormilo, jer postoji jedan jači talas koji može da poljulja vaš brod. Zaboravite na rutinski pristup radu i posvetite se novim radnim modelima. To će doneti dobre poslovne konatkte sa starijma i omogućiti ostvarenje prfesionalnih ciljeva.

LJUBAV

Tokom godine vaši problemi će dobiti dve mogućnosti. Slobodni će imati dosta vremena za zabavu i uživanje. Onima koji su već u vezama neće doživeti bitne promene, osim što će društveni život biti intenzivniji. Romantika i ljubav će biti naglašeni u drugoj polovini godine. Senzualna otkrića bi mogla da predstoje baš u tom periodu. Međutim, moraćete biti svesni vaših ograničenja. Biće prilika, takođe, za iskrenim i otvorenim razgovorima. Neće ni iskušenja manjkati u ovoj godini, pa situacija nalaže da će dosta toga zavisiti od vas samih.

FINANSIJE

Godina vam obećava dosta sreće i bogatstva. Međutim, vi ćete biti prinuđeni na donošenje teških odluka u vezi sa vašim potezima na ovom polju. Možda ćete se susresti sa nepredviđenim troškovima sa karticama, moguće da ćete se suočiti sa dilemom eventualnog investiranja. Kako god iskoristite ovaj period da unapredite vaše finansijske mogućnosti, jer ovakve prilike, i ako niste u stanju da razumete, se ne propuštaju.

ZDRAVLJE

Mogli biste da osetite neki novi, vama nepoznat, nalet energije i dinamike. Polazite sa više volje i entuzijazma, osećaćete vitalnost kao nikada do sada. Dobar je period za podmlađivanje vašeg duha. Ipak, ne precenjujte svoje limite, pružite sebi malo odmora.

PORODICA

U 2015. Rakovi mogu očekivati skladan porodični život. Ako se i desi neki problem tokom početka godine, u narednim mesecima situacija će se stabilizovati. Predstoji vam neka skuplja kupovina i izvesne diskusije o tome. Nešto više ćete biti u ulozi gostoprimca, ali vama je to potrebno. Vodite računa o nepredviđenim rashodima i komšijskim odnosima.

PUTOVANJA

I ako godina obećava dobre šanse za putovanja, savetuje vam se da ipak ostanete u svom domu. Postoji dosta obaveza oko vaše kuće, a ako biste želeli negde, ipak, da odete vidite da to budu neka lokalna mesta koja ne iziskuju velike troškove.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK