ASTRO RAK: Odnos Rakova sa ostalim znakovima Zodijaka-Rak je vodeni znak, vladar jezera statičnog u tradicionalnoj formi!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Rak je vodeni znak, vladar jezera statičnog u tradicionalnoj formi. Drži do porodičnih vrednosti i ne trpi promene. Njegova domovina je izvor njegove energije.

RAK I OVAN

Već na prvi pogled biće vam jasno da nemate o čemu biste pričali. Spoj dva tipična predstavnika oba znaka je gotovo nemoguć. Dve nespojive energije emotivnog Meseca i ratobornog Marsa. Raku je ipak potrebnije više pažnje i razumevanja, a Ovnu je to potpuna nepoznanica.

RAK I BIK
Ovo je veoma skladna i harmonična kombinacija. Pored potpunog razumevanja i pažnje na obostranom nivou, Raku je potreban baš ovakav saosećajan partner. Ipak, Bik nije uvek raspoložen da razume Rakove bezrazložne suze. Sa druge strane, oba partnera brižljivo i pažljivo neguju svoj odnos. Kombinacija koja može da potraje.

RAK I BLIZANCI
Raku je neophodna pažnja i dokazivanje emocija u kontinuitetu što jednom Blizancu čini priličan teret. Ova kombinacija može da potraje sve dotle dok postoji fizička privlačnost, a zatim nestaje kao da nikada nije ni postojala. Kada do prekida dođe, ovde nije preporučljivo vraćati se, mada su oba znaka tome sklona.

RAK I RAK
Svakako da je ovde reč o skladu. Ipak, iako se ovaj par savršeno razume, postoji opasnost da jedno na drugo utiču destruktivno, kao i da ne podržavaju jedno drugo na korak napred. Oni jesu kompatibilni, ali ovaj par teško da može da ostvari napredak u bilo kojoj životnoj zoni.

RAK I LAV
Ovaj par ima tendenciju za opstanak ali pod uslovom da Lav „nosi pantalone“. U tom slučaju Rak prirodno traži zaštitu svog partnera, a Lavu je to satisfakcija. Ovakvi parovi su primer harmonije i pomirenje muško- ženskih principa. Retko se ovakve kombinacije pronalaze, ali kada se spoje radi se o idealnom odnosu.

RAK I DEVICA
Emocija i racio. Da i ne, crno i belo, nebo i zemlja. Ovde dominira energija dopune i neophodno je imati uvid u očite suprotnosti. Ako bi se podvrgli psihoanalizi, oba znaka bi otkrila dosta toga iz dubine podsvesti. Ipak, uzmimo u obzir da je to mač sa dve oštrice.

RAK I VAGA
Na prvom susretu je očigledna uzajamna privlačnost. Međutim, te simpatije ne traju dugo jer ubrzo dolaze do zaključka da su im stavovi i pogledi u potpunim suprotnosti. Sve bi bilo u savršenom skladu kada Rak u jednom momentu ne bi ispoljio svoju težnju za potpunom pripadnošću i inertnost, što jednoj Vagi ugrožava slobodu.

RAK I ŠKORPIJA
Ova astrološka kombinacija je pun pogodak. Dva vodena znaka koja emociju uzdiži na viši nivo. Rak ne podstiče Škorpijnu ljubomoru i zbog toga je ova kombinacija sinonim sklada i harmonije. Njihov senzibilitet je na istoj frekvenciji, pa i u seksualnom smislu su neprevaziđeni.

RAK I STRELAC
Ne, nikako! Ovo je priča o dva različita, nepomirljiva senzibiliteta. Asocira na sado-mazohistički odnos. Rak je čuvar tradicije vezan za porodične vrednosti dok Strelca vuku daljine i otkrivanja novih horizonata. Vrlo se lako odvajaju od porodice i nastavljaju svojim putem. To je za Raka ipak teška priča.

RAK I JARAC
Savršen poslovni odnos, ali ništa više od toga. Jarac suviše koncentrisan na poslovni uspeh ostvarenje svojih ambicija, nema dovoljno vremena da se posveti Rakovim potrebama. Ipak, ako neko oseti emociju to je upravo Jarac. Njega privlači Rak i za njega on čini idealan izbor, ali nažalost Rak tako ne doživljava ovaj spoj.

RAK I VODOLIJA
Svako ima sopstvene životne principe zbog kojih se teško odlučuje na dalje susrete i ljubavnu vezu. Ipak, Vodoliji imponuje da ima pored sebe zanosnog i šarmantnog partnera koji ima prefinjene manire. Ali to bi bilo sve iz ovog odnosa. Pre bi opstala prijateljska veza između njih.

RAK I RIBE
Ova kombinacija je jedna od najboljih. Rak ispunjava sve snove jedne sentimentalne Ribe. Postoji fantastičan sklad u psihološkom i emotivnom smislu utiče na kvalitet ljubavne veze. Naglašeno je da su oboje po svom elementu vodeni, a po psihološkom opisu flegmatični, emotivni i topli znaci. Ništa nije slučajno i obično se dešava vec prilikom prvog susreta, na velikom odstojanju uzajamno registruju jedno drugo, a zatim uzajamno emitujetu one tople emotivne signale.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €