ASTRO: Proverite da li se nalazite u periodu Sade Sati ili sedam i po godina tuge

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

U zadnje vreme vam ništa ne ide od ruke. Ono što ste ranije obavljali vrlo jednostavno sad je postalo vrlo teško. Ljudi vas ne razumeju, na svakom koraku nailazite na poteškoće. Možda se nalazite u astrološkom periodu koji se naziva Sade Sati. Period života koji se naziva Sade Sati ili “sedam i po godina tuge” je uvek jedan od najtežih perioda kroz koje čovek prolazi. Kada Saturn uđe u predhodnu kuću od natalnog Meseca, osoba je u Sade Sati periodu koji traje sve dok Saturn ne izađe iz narednog znaka od natalnog Meseca. Taj period traje sedam i po godina.

Saturn predstavlja tamnu stranu našeg uma i u ovom periodu on će nešto uništiti, srušiti i zaustaviti, kako bi se stvorili povoljni uslovi za rast nečeg novog. On nas uči da smo ograničeni i kako sve materijalne stvari imaju svoj početak i kraj, da će se ono što se spojilo opet razdvojiti, kao i da se sve vraća tamo odakle je počelo.

Saturn je beskompromisan učitelj koji neće tolerisati nikakav nemar ili razuzdanost svojih učenika. Kada Sade Sati dođe, Saturn će ugasiti pompu i sjaj iza kojih se skrivamo, a u ruke će nam staviti “alat” za težak rad na sebi. Kada se osoba nađe u Sade Sati periodu okolnosti se mijenjaju i život postane ispunjen poteškoćama, osoba postaje nervoznija i netolerantnija, iako teško radi, novaca nikad dosta, zdravlje biva narušeno, a emotivni život postaje prazan, ali ispunjen nerazumevanjem. Saturn će kazniti one koji su nepošteni i okrutni. Stoga Saturn svakih 30 godina stavlja prepreke pred osobu, a njegova škola obrazuje osobe i pročišćava njihov karakter.

Sastavljač zakona nije sentimentalan. Takav je i Saturn.

Sade Sati se sastoji od 3 podperioda (Dhaia) od po dve i po godine svaki.

Značenja za svaki podperiod:

1. FAZA

U prvoj fazi u kojoj Saturn tranzitira znak prije Mesečevog, događaji će se koncentrisati u smeru roditelja ili osoba sa kojima smo u bliskom odnosu. Smatra se da u ovom razdoblju može doći do narušavanja zdravlja starijih članova porodice (naročito bake), te da može nastupiti slabljenje vida pa nam postanu potrebne naočare. Dalje, uslediće neželjeni finansijski izdaci, odvajanje od porodice i doma ili će nastupiti egzistencijalna kriza. Mogući su poslovni problemi oca u smislu gubljenja statusa, prihoda ili nekakvog oblika nazadovanja te da on zavisi od drugih članova porodice.

2. FAZA
Saturn je u Mesečevom znaku. Ova se faza najčešće manifestuje na našem ličnom i profesionalnom planu. Mogući su zdravstveni problemi, prekid ili duže odvajanje od dragih osoba. Za ovu se fazu tvrdi da prikazuje strah od neprijatelja, neki oblik zatočeništva, osiromašenje, slabljenje položaja u svakom smislu.

3. FAZA
Saturn je u narednom znaku od Mesečevog. Odraziće se na zdravlje, iako više u smislu zdravlja naših bližnjih, poput dece ili emotivnog partnera. Naravno, i naše lično zdravlje može doći u pitanje, ponajviše ako smo u poznijim godinama. Ova faza ukazuje na stresno razdoblje u finansijskom i poslovnom smislu, a koju prati istovremeni manjak imuniteta, hronični umor, neraspoloženje, zabrinutost. Neko bi nam mogao naneti finansijsku štetu ili prevariti nas.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

MAKEDONIJA

35,4 MKD

SLOVENIJA

1,05 EUR

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.