ASTRO PRIJATELJI: Ne delite tajne se Ribama , a Škorpiju nikada nemojte izneveriti,a Rakovi i Device?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Saznajte kakvi su znakovi kao prijatelji. Razlikuju se po otvorenosti i odanosti, pa I po načinu kako postupaju sa neprijateljima – kao osvetoljubiva zlopamtila ili oni koji opraštaju.

Ovan
Ovan je impulsivan i pravdoljubiv (ne podnosi prljavu igru), pa će na licu mesta pritrčati u pomoć čoveku u nevolji, ma ko to bio. I tako stieče prijatelje, mada baš nema previše živaca za one koji su obuzeti nekim hroničnim problemima.

Bik
Bik se sporo zagrejava, ali se sporo i hladi, pa kad on nekome postane prijatelj, to je takoreći za sva vremena – pouzdan je, veran i, naravno, posesivan. Nemojte mu se zamerati pričajući mu o nekim drugim i boljim prijateljima od njega, jer mu je teško podnijeti pomisao da vam može biti ljepše sa drugima, a da njega nema u tom društvu. Prijatelje cijeni po načinu na koji reaguraju kad njemu zatreba pomoć, čak i ako ništa ne mogu učiniti u tom trenutku.

Blizanci
Iako ima dosta prijatelja, on se uglavnom oslanja na samog sebe, jer misli svojom glavom. Zbunjuje svojim racionalnim pristupom u svakoj prilici i na svakom mestu, jer uvek ima krajnje logična i prihvatljiva rešenja za one koji traže pomoć od njega. Zabavlja ga stupanja u kontakte, le neobavezno, lako, ćaska i prikuplja informacije. Opasan igrač, bilo da vam je prijatelj ili neprijatelj.

Rak
Ne daje vam jasno do znanja da ste mu potrebni, već okoliša i očekuje da između redova pročitate kakav problem ima. Ako mu ne pomognete kad je njemu potrebno, veliko je zlopamtilo i čeka trenutak kada će vas podsetiti na to. Zbog promenljivih raspoloženja, nesiguran kao prijatelj, jer nikad ne znate pod čijim će uticcajima i kada popustiti njegov oklop. Lakše i bolje će razumeti, nego pomoći, pa mu svoj problem prepričajte kao da je problem neke druge osobe – tada može biti objektivan.

Lav
Jako voli pomagati, jer je velikodušan i prija mu tuđa zahvalnost, iako nikada ne insistira na njoj, niti zamjera prijateljima koji su to zaboravili. Više voli pomoći drugom, nego sam zavisiti od nečije pomoći, pa makar bila i od dobrih prijatelja.

Devica
Teško da ćete nju iznenaditi ako joj se požalite na nepravdu koja vam je učinjena ili na nešto što ne možete riešiti, jer Devica je uvek spremna da se uhvati ukoštac sa bilo čim ili sa bilo kim.

Isključuje emocije (što vam na prvi pogled može delovati surovo), pažnju fokusira na vaš problem, pa nepogrešivom logikom i objektivnošću postavlja stvari na svoje mesto. I stvar je rešena.

Vaga
Iako može delovati površno, Vaga je veliki prijatelj, zato što je rođeni advokat. Ona zna saslušati, zna posavetovati, jer se ubacuje u ulogu vašeg neprijatelja, pa razmišlja kao on.

Doduše, pod uslovom da je ne gnjavite kad ode kod frizera ili kozmetičara, ali će sigurno odmah, još dok je pod maskom, početi razmišljati kako da vam pomogne.

Škorpija
Jedno je sigurno – Škorpiju ne treba imati za neprijatelja, a ako vam je prijatelj, računajte na njenu bezgraničnu odanost i lojalnost. Ukoliko Škorpiji poverite tajnu ili otvorite dušu, nikada to neće zloupotrijebiti. Kad je izneverena, loše se piše onom ko je razočarao, jer ne odustaje dok se ne osveti.

Strelac
Veliki prijatelj u svakoj prilici, potegnuće sve svoje veze da vam pomogne, ali pazite da mu se ne zamerite, jer zna biti vrlo nezgodan i osvetoljubiv.

Ako tražite savet od Strelca, iako bira reči, on gađa u srž problema, pa se nemojte začuditi ako se osetite i pomalo povređenim (obično govori ono što misli). Ne može se družiti sa svakim, traži sebi slične i za prijatelje, pa može delovati snobovski.

Jarac
Kod Jarca morate proći neke testove i provere (kojih nećete baš odmah ni biti svesni), kako bi vas prihvatio za prijatelja. Iako drži do forme i često je rob ukočenih manira, zbog kojih deluje hladno, kada zatražite pomoć od njega, može vas iznenaditi prisnošću i razumevanjem (koja je u suštoj suprotnosti sa njegovim suzdržanim ponašanjem).

Vodolija
Vodolija je pristrasan prema prijateljima za koje uvek ima opravdanje, što god da urade. Prijateljstva sklapa ležerno, bilo gde i bilo kad, naizgled lako, kao da se sa nekim poznaje od ranije. Prilazi nehajno i opušteno, uvek ima zgodnu temu za razgovor, a kasnije razrađuje područja koja su najzanimljivija. Kad se nađete u nevolji, ne pita koje je doba dana ili noći – stvoriće se tamo gde vama treba. Priskače u pomoć i nestaje, a zahvalnost ne očekuje, jer je u suštini vrlo plemenit.

Ribe
Ribe su rođeni psiholozi, pa nema boljeg ramena za plakanje od njihovog, ali izbegavajte poveravati im se, ako imate prijatelje rođene u tom znaku, budite sigurni da će sve o vašim slabostima i problemima prenijeti drugima. Saosećaju sa drugima, ali znaju osetiti i ono što nosite duboko u sebi, neku tugu ili dugotrajan problem.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €