ASTRO PRELJUBA: Blizanci u paralelnim vezama, Škorpija ne odoleva seksualnim iskušenjima

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Postoje tri znaka zodijaka koji se ne mogu zakleti na vernost. Ovde otkrivamo zašto od navedenih znakova horoskopa ne može očekivati odanost u emotivnim vezama.

BLIZANCI

Oni su u večitoj potrazi za samim sobom. Ne drže se svojih stavova, možda zato što ih nemaju. Koketni su i skloni flertu iz sopstvene nesigurnosti. Oni se moraju potvrditi jer su pod konstantnom sumnjom u svoje kvalitete. Kad osvoje željeni cilj, njihova igra prestaje. A to znači samo jedno – nastaviti dalje. Skloni su paralelnim vezama, jer se obično ne mogu odlučiti kojoj strani pripadaju. Vraćaju se starim vezama, plove u nove avanture, njihov je život opšta konfuzija. Ko želi igre bez granica, neka mu je sa srećom. Svakako zabave neće nedostajati.

ŠKORPIJA

Ona je veoma posesivna i ljubomorna. Volela bi kada bi partnera mogla da veže lisicama za radijator. Sopstvene preljube pravdaju kao merom prevncije ili nesigurnošću u suprotnu stranu. Ipak, ni jedna se Škorpija neće upustiti u izazov bez strasti. Kako i sama poseduje fluid, ona ga širi i u svom okruženju. Ponude su uvek prisutne, pa kako im odoleti?

STRELAC

Avantura je ključna reč i triger za preljubu. Kako ceni da je život samo jedan, Strelac nema osećaj kajanja i vodi se principom “što se ne zan nije se ni desilo“. On se užasava nametnutih obaveza i preljuba mu samo pravi prividnu sliku da je slobodan. Moral mu nalaže druga pravila, ali njegova inteligencija opravdava postupke diplomatskim pristupom slobode izbora.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

MAKEDONIJA

35,4 MKD

SLOVENIJA

1,05 EUR

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.