NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Saznajte šta Vas čeka. Pozovite savetnika, recite šta Vas muči.

ASTRO PREDVIĐANJA: Nova godina – nova nadanja (astrologija)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Sa Novom godinom, dolaze nam i nova očekivanja. Ovde ćemo pružiti generalni prikaz 2021. i šta nam ona donosi. Ujedno ovim pravimo i uvod koji ćemo objavljivati na dnevnom nivou pojedinačno za svaki znak zodijaka. Saznajte kako je kome naredna godina naklonjena na raznim životnim poljima

Počećemo od onih lošijih aspekata, a to su pomračenja koja sleduju 20. marta u znaku Riba i jedne delimične eklipse, 13. septembra u Devici. Dobro je što ni jedna neće biti praćena lošim aspektima toliko kao prethodne godine. Dve teške planete su u svađi, Pluton i Uran, pa samim tim nam predstoji period velikih promena na ličnom i globalnom nivou. Neptun u Ribama nas i dalje poziva da stupimo u kontakt sa našom duhovnom stranom i oslonimo se više na sopstvenu intuiciju.

Mediji nam plasiraju sliku brzo zarađenog novca, instant romansi, slave i uspeha, međutim nova godina nam upućuje poruku da je život putovanje ispunjeno izazovima i preprekama koje nas podstiču da saznamo od čega smo satkani i ko smo mi zapravo.
Jupiter će i dalje davati mogućnosti edukacije onima koji to žele sve do juna meseca. Trijada između pomenute planete i Satrurna doneće izvesene promene tokom druge polovine godine i to će zahtevati jedan ozbiljniji pristup na određenim planovima.

Škorpije će konačno malo odahnuti od teškog uticaja Saturna, dok će Strelčevi trpeti malo više odgovornosti naredni period.

Ova godina je godina Ovna i podrazumeva akciju u bilo kom smislu. Ako još uzmemo u obzir da se Jupiter nalazi u V polju ljubavi i dece, ova godina mnogima može doneti širenje porodice, ekspanziju ljubavi, dok na globalnom nivou podrazumeva podizanje nataliteta i jedan malo bolji sociološki tretman.
Srećna nam Nova godina.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.