ASTRO PAR: Voda i vatra – nikako!Otkrijte vašu najbolju i najgoru ljubavnu ponudu….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Otkrijte vašu najbolju i najgoru ljubavnu ponudu. Pogledajte koji horoskopski znak da tražite, a koji da izbegavate.

OVAN

Odvažnim Ovnom vlada vatrena planeta Mars. Vaš savršeni partner mora biti u mogućnosti da prihvati vašu naglu i impulsivnu narav. Nije potrebno kititi vas cvećem. Potražite uklapanje kod kolege Lava i Strelca koji mogu pratiti vašu energiju.

BIK

Zemljanim Bikom vlada Venera, planeta ljubavi i lepote. Vi ćete napraviti dublje kontakte sa zemljanim znacima kao što su Devica i Jarac. Vaš savršen partner mora uživati praktične stvari, provoditi vreme u prirodi ili u krevetu i pružiti vam raskošnu naklonost.

BLIZANCI

Laganim, lepršavim Blizanacim koji su puni ideja o zabavama. Vladar Merkur ukazuje da vam najviše odgovaraju vazdušni znaci, Vaga i Vodolija. Vaša uklapanja moraju biti na intelektualnom nivou, kao spremnost na aktivnost, igre i ćaskanja. Klonite se vodenih znakova.

RAK

Kao senzitivan Rak kojim vlada Mesec, vi ćete razumevanje pronaći kod vodenih znakova Škorpija i Riba, zato što vas oni mogu razumeti. Rakovi se kriju u svojoj ljušturi od buke i dramatičnih situacija.

LAV

Kao velikan, Lav kojim vlada Sunce, preferira vatrene znake kao što je on. Ovan i Strelac se odlično uklapaju u vaš tempo i akciju za kojom žudite. Klonite se vodenih znakova koji vašu energiju mogu sputavati i gasiti.

DEVICA

Kao praktična Devica kojom vlada Merkur i zahteva urednost i preciznost, vaš partner se mora uklapati u visoke standarde i kriterijume. Zemljani Bik i Jarac će razumeti vaš način života idealno, a klonite se Lava i Strelca koji bi vas svakako ostavili.

VAGA

Kao miroljubiva Vaga kojom vlada Venera vi imate srdačan i otvoren pristup prema svakome. Ali vaši najbolje uklapanje je sa vazdušnim znacima kao što su Blizanac i Vodolija. Oni vas mogu učiniti srećnim i razumeti vašu neodlučnost.

ŠKORPIJA

kao duboko emotivna i strastvena Škorpija kojom vlada Mars vaši partneri su vodeni znaci koji mogu duboko intuitivno osetiti vaše potrebe. Senzitivni Rak i Ribe mogu razumeti vašu duboku prirodu duše. Vatreni znaci izazivaju vam frustracije.

STRELAC

Kao optimističan avanturista, Strelac kojim vlada Jupiter, vi zahtevate od partnera da pokaže potpuno razumevanje prema vašoj slobodi. Najlepše vreme provodite sa Ovnovima i Lavovima, koji takođe teže nezavisnosti.

JARAC

Zemljani Jarac, radioholičar, kojim vlada surovi Saturn, vi ćete ceniti praktični životni put. Na njemu vaši pratioci mogu biti Bik i Devica. Vatreni znaci neće imati razumevanja za vaša tradicionalna shvatanja.

VODOLIJA

Kao nezavisna Vodolija kojom vlada urnebesni Uran, vaše ideje treba biti shvaćene, ali to ne polazi svakome za rukom. Podršku možete očekivati od takođe vazdušnih znakova, Blizanaca i Vage.

RIBE

Duboko senzitivne i emotivne Ribe kojima vlada Neptun, planeta snova, mogu razumeti vodeni znaci Rak i Škorpija. Pune razumevanja za vaša najdublja osećanja. Vaša intuicija je do te mere izražena da gotovo među vama vlada telepatska komunikacija. Ovan i Lav su suviše dominantni da bi bili uključeni u vaše životne rituale.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

MAKEDONIJA

35,4 MKD

SLOVENIJA

1,05 EUR

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.