ASTRO: Ovnovi, očekujte finansijski prosperitet u 2021 (astrologija)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Naredna godina će biti obeležena akcijom i dinamikom. Biće prilika u izobilju u svim životnim oblastima. Imaćete mnogo manje ograničenja kako na profesionalnom tako i na ličnom nivou. Malo više sentimentalnosti će vas obuzimati što i nije u vašoj prirodi.

KARIJERA

Ove godine očekujte dosta promena ili usavršavanja u oblasti karijere, bilo da je reč samo o uslugama ili konkretnom poslu. Tu i tamo možete očekivati neke neželjene promene, ali pozicija Jupitera i Saturna poradiće na stabilizaciji, pa će ishod svakako ići vama u prilog. Ovaj period će iziskivati dosta posvećenosti karijeri i angažovanja za bolju poziciju. Potrebno je obratiri više pažnje na ophođenje sa vama ravnopravnima i nadređenima. Prva polovina godine može biti veoma naporna, jer vaš trud neće biti adekvatno nagrađen. Druga polovina je period kada će vam biti plaćeno sa kamatom. Ako pak osećate da ste na pogrešnom brodu, ova godina će biti pogodna da promenite karijeru i napravite neočekivan zaokret. Pred kraj godine bićete u mogućnosti da imate savršen uvid ostvarenih rezultata.

LJUBAV

Tokom naredne godine moguće je da ćete emotivne odnose posmatrati kroz malo drugačiju prizmu. U periodu dobre konekcije Jupitera sa Saturnom imaćete veće romantične potrebe. Ako ste već u vezi imaćete osećaj da partner nije toliko posvećen vama. Vaš intenzivan napor učiniće čuda. Budite sigurni da ova godina nije godina dominacije makar na ovom polju. Budite kreativni u izražavanju emocija, jer ćete biti u situaciji da učite neka nova pravila igre. Poruka je sledeća: Držite vaše emocije pod kontrolom. Ako ispoljite svoju narav, neće biti dobro po vas., a zvezde će vas naterati da savladate lekciju.

FINANSIJE

Zbog dobrih planetarnih uticaja, ova godina će biti odlična na finansijskom planu. Amplituda se podiže i na ovom polju ćete imati neočekivanih uspeha. Izvori će biti i iz ličnog angažovanja i iz potpuno čudnih priliva. Ako ste kreditno zaduženi ne bi trebalo da ste zabrinuti. Možete ići napred i planirati mere štednje i investicije. Ne bi trebalo da imate nekih troškova oko porodice i prijatelja, mada će mnogi očekivati vašu pomoć.

ZDRAVLJE

Tokom prve polovine godine nećete se moći pohvaliti svojim zdravstvenim stanjem. Depresija i umor bi mogli uzeti danak opštoj vitalnosti. Međutim, od juna ćete se osećati znatno bolje i fizički i mentalno. Vrtite se vašim dijetama i treninzima. Iskoristite vašu energiju na najbolji način.

PORODICA

Zbog upliva Saturna, porodični odnosi mogu biti na nekom vidu ispita. Ovo nije dobra godina za sklapanje brakova. Prepreke i nevolje dolaze jedna za drugom narušavajući mir i sreću. Mogući su razvodi ili privremeni rastanci. Naoružajte se strpljenjem. Prosperitet će zadesiti vaš dom tek u drugoj polovini godine. Nekim pripadnicima ovog znaka postoji mogućnost proširenja porodice. Moguće je i neko nasledstvo ili selidba.

PUTOVANJA

Sada je povoljan period za putovanja. Na kraju, posle napornog rada, vi ste to zaslužili. Pružiće vam se prilike da putujete širom sveta. Upustite se u nove avanture makar vam to pruža ova godina.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK