ASTRO OVAN: Kako se Ovnovi slažu sa ostalim znakovima zodijaka?Zašto je negde komunikacija nemoguća čak i kad postoji međusobna privlačnost?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Lakše je ostvariti ili održati vezu, partnerstvo i prijateljski odnos sa kompatibilnim znakovima. Zašto je negde komunikacija nemoguća čak i kad postoji međusobna privlačnost, otkrivamo vam u slučaju znaka Ovna.

OVAN I OVAN
Ova vatrena kombinacija govori u prilog naglašene strasti, ali i pojavu veće ljubomore. Ovnovi su vrlo eksplozivne naravi, pa u ovom slučaju može doći do istovremene kulminacije, a onda „ko živ, ko mrtav“. Ipak, u ovom spoju može uz primenu taktike da se ostvari harmoničan odnos, mada ga slobodno možemo nazvati „tempirana bomba“.

OVAN I BIK
Između Ovna i Bika postoje ključne razlike u stavovima i stilu života. Ovan je „prebrz“ za flegmatičnog Bika, ali granica strpljenja postoji, te ako se Bik „razjari“ dolazi do žestoke apokalipse njihovog odnosa.

OVAN I BLIZANCI
Ova kombinacija može da bude vrlo dinamična i ima potencijala da bude trajna. Održavanje komunikacije i sporazumna rešenja su ovde ključna stavka. Oba partnera su naglašenog temperamenta, s tim što Blizanac ume da balansira u kritičnim momentima.

OVAN I RAK
Rak kao plašljiv znak ne trpi agresivne ispade Ovna. Ovaj odnos je gotovo nemoguć. Dominiraju nesklad i nerazumevanje. Ipak, neosporno je da postoje savršeni momenti u ovom odnosu, ali je naglasak na reči „momenti“.

OVAN I LAV
U ovom odnosu u opticaju je konstantna borba za prevlast. Iako se ova dva znaka savršeno razumeju i mogu razviti skladan prijateljski odnos, na ljubavnom frontu je prisutna želja za dominacijom kod oba partnera i kada jednom dođe do takve vrste sukoba, ide se do krajnjih granica.

OVAN I DEVICA
Iako Ovan često ume da vrši ogroman pritisak na Devicu, ona sa druge strane ume da svojim analitičkim i proračunatim stavom obuzda preku Ovnovu narav. Ovaj odnos može potrajati zato što se partneri međusobno dopunjuju.

OVAN I VAGA
Ova se dva znaka privlače na neobičan način. Strastveni Ovan u očima Vage kojoj je osnovni cilj da bude poželjna pravi hemijsku reakciju nesvakidašnje strasti. Ovo su dve potpune suprotnosti.

OVAN I ŠKORPIJA
Ovde se radi o snažnoj seksualnoj i emotivnoj kompatibilnosti. Ipak, ovde su naravi obostrano vrlo napete. Buran odnos sa trzavicama, čini ovu vezu strastvenom. Kombinacija Ovan – Škorpija spada u trajnije odnose.

OVAN I STRELAC
Podsticajan odnos dva vatrena znaka. Povezanost je na dubokom nivou i u ovom slučaju odnos je dugotrajan. Ovo je idealna kombinacija za bračne odnose. Ovnovu površnost često dopunjuje Strelčev duhovni pristup.

OVAN I JARAC
Vrlo često ovo su prolazne veze gde se strast emituje na prvi pogled, ali se vrlo brzo ustanove suprotni stavovi i interesovanja. Ovan obično biva razočaran tolikom stepenom „hladnoće“ od strane Jarca.

OVAN I VODOLIJA
Ovakvi se odnosi obično završavaju iskrenim prijateljstvom. Kada se ne usklade kao emotivni partneri, oni ostaju u skladnim odnosima i kad se bura smiri imaju određeno međusobno poštovanje. Vodolija ima tendenciju da još izvesno vreme gaji emotivnu naklonost ka Ovnu.

OVAN I RIBE
Ovnovi ne pripadaju baš romantičnim znakovima, te neće zadovoljiti potrebe Riba kojima je ovo karakterna osobina. Seksualni odnosi su ovde u egzaktnoj opoziciji. Veoma loša kombinacija za početak, a o opstanku nema priče.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €