ASTRO ORGAZAM: Koji znak je sklon da ga odglumi?Da biste doživele vrhunac evo smernica….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Svaki znak Zodijaka ima različit pristup seksualnim odnosima. Da biste doživele vrhunac evo smernica na šta partner treba da obrati pažnju.

OVAN

Ova žena je direktna i voli brz seks. Jako malo vremena posvećuje predigri jer što je konkretnije to je ukusnije u njenom slučaju. Orgazam može doživeti veoma brzo, ali partner treba da bude dovoljno strastven i stimulativan. Nije joj strano i da ona preuzme vodeću ulogu.

BIK
Žena Bik mora partnera da doživi veoma posebno. Takođe, one ne pristaju na intimu sa nekim ko ne ispolji požudu otvoreno, ali bez vulgarnih manira. Predigra im je veoma bitna i ona mora da ima svoj intenzitet i ritam, drugim rečima, njima je neophodan talentovan i veoma senzibilan muškarac, ostalo spada pod nezadovoljavajuće kriterijume. Ako ne dožive orgazam, više se ne vraćaju na taj “promašaj“.

BLIZANCI
One su veliki avanturisti i ključna reč je ‘eksperiment’. Vole izazovne igre zavođenja, čak i do mere da završe sa potpunim neznancem na otvorenom. Sklone su da zaboravljaju, jer njima je život čista avantura. Da bi doživele orgazam, njima je neophodno da se pokaže velika mašta i strast. Potrebno ih je motivisati.

RAK
One su previše posvećene partneru da bi bile dovoljno posvećene sebi. Imaju mekanu kožu i bujne grudi, tako da je sam dodir dovoljan da uzbudi do vrhunca. Međutim, one previše razmišljaju, u stalnom su strahu od napuštanja, pa se u odnosima ne opuste i ne osete potpuni užitak. Njima je važnije da partner uživa.

LAV
Kod ovog tipa žena seks mora biti nešto spektakularno i pompezno. Lavice su beskrajno samopouzdane, tačno znaju šta im treba i ne prave kompromis sa time. Pri doživljaju vrhunca umeju biti veoma glasne, ali i ako ga ne dožive ne zameraju partneru, kod njih postoji „popravni“.

DEVICA
Kod Devica uzbuđenje mora biti na visoko intelektualnom nivou. Ovo podrazumeva da se komunikacija nastavi i tokom odnosa, šro ih dodatno stimuliše. Ipak, one ne menjaju poze i nisu aktivne u igrama. Za njih seks ima jedan termin.

VAGA
Vaga uživa u seksu i u stanju je da doživljava višestruke orgazme. Ponekad je lenja da upravlja situacijom i da obrati pažnju na partnera, ali ume da pruži vrhunsko zadovoljstvo samom svojom pojavom. Njihov je način doživljavanja orgazma vrlo stimulativan i za partnera.

ŠKORPIJA
Ovo je učiteljica seksa i doživljaja orgazma. Sa njom je seks nezaboravan i takvo iskustvo je za pamćenje. Ona je stvorena za to! Sva njena čula i senzibilitet je usmeren u tom pravcu. Kad zamislimo stanje transa, onda ga ovde zamišljamo u potpunom maniru. Žene rođene u ovom znaku ne mogu nikada biti loš izbor suprotnom polu.

STRELAC
Ovde se radi o igri, glumi i egzibiciji. Da, seks je važan, ali postoje neke uzvišenije stvari. Ona mora sa partnerom da se razume na duhovnom nivou. Nije lako zadovoljiti kriterijume žene Strelca. Za razliku od Bika i Škorpije kojima je seks najbitnija stavka u odnosu, kod Strelca imamo drugačiji pristup. Zadovolji me umom, pa onda telesno. Ipak, ova žena kada nađe adekvatnog partnera ume pružiti više nego što iko može.

JARAC
Kod žena Jarčeva je veoma teško izazvati vrhunac, ali onaj ko to uspe, doživeće spektakl. One se lako uzbude i rado upražnjavaju seks, ali do orgazma im je potrebno više vremena. Ako ga doživi, onda je to nešto što se ne može sakriti.

VODOLIJA
Partner nikada nije načisto sa ovom ženom. One vole nesvakidašnje i drugačije stvari, zbog toga izazivaju konstantnu sumnju kod suprotnog pola. Sa njima nije načisto ni kakva su im opredeljenja, one imaju razumevanja za sve i njima ništa nije strano. Poštuju liberalne stavove. Kada doživljavaju vrhunac kod njih je to eksplozivno.

RIBE
Ove žene su duboko osećajne. Sa njima je seks nezaboravan, ali ako njihov senzibilitet oseti potpunu pripadnost. Ako osete da je to na površnom nivou, neće se ni upuštati u seansu. Nežne su i vole da osete dodir. Kada doživljavaju orgazam, toliko deluju zanosno da se ni partner više ne može suzdržati.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €