ASTRO OLTAR: Kako Vodoliju navesti da izgovori sudbonosno “DA“?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Pokušaćemo da otkrijemo koliko astrologija može pomoći u nameri da određene znakove uvedemo u bračne vode.

OVAN

Koliko god direktni i neposredani bili, Ovnu ćete teško nametnuti bračne “okove“. Partnerka mora biti isključivo sportski orjentisana. „Couple workout“ i zajednička promocija navešće pripadnika ovog znaka da razmisli o zajedničkom životu.

BIK

Iako u njegovom slučaju važi logika “preko stomaka do ljubavi“, Biku će trebati dosta vremena da se upusti u bračne vode. Ako se usudi na taj potez, dobili ste bingo. Samo ne izazivajte njegovo strpljenje.

BLIZANCI

Evo nas kod zakletog neženje. Ako želite Blizanca da navedete da vas odvede pred oltar, moraćete vi da učinite prvi korak. Njegovo “da“ nikada neće biti dovoljno stabilno. Postoji i rizik da se ne pojavi na sopstvenom venčanju.

RAK

Rak teži osnivanju porodice. Moglo bi se reći da mu je životna misija da u ostvaruje sebe kroz zajedništvo. Nije teško sa njim napraviti kompromis oko sklapanja braka, ali opstanak je pod znakom pitanja.

LAV

Dok se dokažu i potvrde kroz brojne avanture koje život pruža, Lavovi će se usuditi na bračni potez tek kad odaberu atraktivnu i dovoljno strastvenu polovinu. Ona mora biti spremna da provede ostatak svog života laskajući i diveći mu se.

DEVICA

Ne toliko kao domaćica u kuhinji, ali kao higijeničarka, kupićete Devicu zauvek. Ako se potrudite da prikažete svoj perfekcionizam u peglanju čarapa, počnite da birate venčanicu.

VAGA

Brak. Zvuči zanimljivo, ali repertoar pravila bi morao da se ispoštuje – bez ograničavanja, bez suvišnih pitanja, bez nametanja obaveza… I Vaga je vaša.

ŠKORPIJA

Ovde je stvar vrlo jasna. Škorpija ili voli ili mrzi. Ako zadovoljite sve njene seksualne apetite i ambicije, možete doneti svoje kofere u njen zamak. Ovo teoretski zvuči jednostavno, ali razmislite o dugoročnoj odluci. Srećno.

STRELAC

Večiti putnik. Ako se upustite u suživot sa Strelcem, računajte na njegova konstantna odsustva. A kako ga uopšte navesti da poželi brak sa vama? Probajte da mu dočarate svoje iskustvo sa paraglajdinga i opišite mu ukus tajlandskih specijaliteta.

JARAC

Nije teško Jarca odvesti pred oltar. Ako to doprinosi njegovom poslovnom uspehu, Jarac je spreman za brak. Budite jednako ambiciozni na biznis planu i imaćete, za početak, predbračni ugovor.

VODOLIJA

Zašto sve upropastiti jednim papirom koji nam stavlja te okove i nameće teško breme? Apsolutni protivnik bračne formalnosti je Vodolija. Ona je sinonim za slobodu i temu braka će doživeti kao skrnavljenje ljubavi. Dakle, odustanite od ove teme.

RIBE

Od romantičnih Riba možete očekivati bračnu ponudu već na prvom susretu, ali ostaje diskutabilno da li će se to i realizovati. Danas je sa vama, a sutra je život vodi drugim neistraženim stazama. Ostavićete mesta razmišljanjima na temu zajedništva ako budete jednako misteriozni kao i ona.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK