ASTRO NEVOLJE: Ribe hvataju na sažaljenje, Rak podvaljuje drugima, a Jarac je sam sebi dovoljan

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Svaki horoskopski znak ima svoj sopstveni način nošenja sa nevoljama. U prvom horoskopu pročitajte zašto su neki znakovi oprezni i staloženi, dok drugi srljaju ravno u plamen.

Ovan
Uvek prvo gleda kako će izvući svoju glavu, a ostali neka se snađu kako znaju i umeju. Srlja, jer je neustrašiv, pa ako ga neko napadne, fizički će se obračunati – na licu mesta. Posle se kaje, ako je preterao, ali mora se barem posvađati.

Bik
Zna da “namiriše“ opasnost, ne uleće u nevolje lako i uvek pravi distancu, da bi se izvukao ako “kola krenu nizbrdo“. Ne zaleće se, pogotovo ne u poslu, jer voli osetiti drugu stranu, da bi znao kako da se postavi. Često jede na nervnoj bazi.

Blizanci
Izvlači se iz svake neugodne ili nezgodne situacije. Mozak mu radi “dvesta na sat“, munjevito reaguje, čim oseti opasnost, uvek ima nekog “keca u rukavu“. Intuitivno predosjeća što od koga može očekivati, pa na vreme šalje SMS poverljivog sadržaja i onome ko je na njegovoj strani, ali i protivniku, pa kad se nađe u nevolji, zna da će ga izvući onaj kome je potrebniji.

Rak
Snalažljiviji nego što izgleda, iako se “peca“ na sentimentalnost i prenemaže kako bi dobio na vremenu, dok smišlja kako da se izvuče iz nevolje. Izlaz traži u piću, hrani ili kod šefa kod koga je već cinkarenjem prikupio bodove. Ali, ako mu on ne pomogne, napraviće spletku i optužiti kolege.

Lav
Lav se vrlo vešto izvlači iz svake nevolje – ne bira sredstva kako bi se spasao i isplivao.

Kad na vidiku ugleda nevolju, i shvati da joj ne može pobeći, on će angažovati sve ljude koje poznaje, od poštara do privatnog detektiva, ne bi li se što brže izvukao. A obzirom da, uglavnom, poznaje “glavne face“ u gradu, većina mu izlazi u susret, jer Lav uvek nekome zatreba.

Devica
Ona je toliko inteligentna da će teško upasti u nevolju, međutim, ako do toga već dođe, izlaz traži na sve strane, ali tako da okolina i ne shvata pod kolikim pritiskom se Devica našla.

Prelistava popis potencijalnih rešenja u svojoj glavi.

Vaga
Ona se prilično vešto izvlači iz nevolje, okreće telefonske brojeve i poteže svoje brojne poznanike i prijatelje, glumi da je sve u redu, iako nije. Mirno gleda protivnika u oči, ali čitavo vreme grozničavo razmišlja kako se izvući, vrlo je neugodna na riječima, kad otkrije ko je kriv za njene muke.

Škorpija
Najveća nevolja za nju je ljubavna, i teško nalazi izlaz iz nje, ukoliko je zaljubljena, a partner pravi probleme. Sve druge nevolje za Škorpiju su rešive, pa i kad ne reaguje odmah, ne znači da okleva ili zazire od rešavanja problema, već bira najlukaviji način da se izvuče.

Strelac
Kad se nađe u nevolji, Strelac odmah u svojoj glavi zavrti svoj krug veza i vezica kojih, naravno, ima na sve strane. Samo treba odabrati pravi broj (mobilni, službeni ili kućni) osobe koja će mu pomoći i pravi trenutak kada će je pozvati.

Jarac
Nema te nevolje iz koje se praktični Jarac neće izvući, jer mu mozak savršeno funkcioniše u kriznim situacijama kad on postaje i sam svoj advokat, spasilac i savetnik.

Spreman je mnogo istrpeti, samo da nikoga ne moli za uslugu, a one koji mu bez pitanja pomognu, Jarac nikad ne zaboravlja.

Vodolija
Iako deluje nonšalantano, a ponaša se kao da će bez njega sve stati, Vodolija intenzivno razmišlja kako da se izvuče iz nevolje, uglavnom finansijske, jer je za njega to najveća nevolja.

Brzo od nekog pozajmljuje novac, dok ne prebrodi krizu, pošto uvek razmišlja glavom što je istovremeno njegov adut.

Ribe
Njene reakcije, kad se nađe u nevolji, znaju biti nepredvidive, od nervoze i depresivnog raspoloženja, preko blage histerije, pa do prave panike. Iako se nikad ne zna kako će reagovati, Ribe nalaze izlaz iz nevolje mnogo brže nego drugi znakovi, jer deluju izgubljeno, izazivaju sažaljenje i bude potrebu u drugima da im pomognu.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

MAKEDONIJA

35,4 MKD

SLOVENIJA

1,05 EUR

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.