ASTRO LJUTNJA: Vodolija brzo prašta, Jarac ume da “eksplodira“, a Vaga se satima duri

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Svaki od znakova ispoljava svoju narav u napetim situacijama. Pogledajte kako.

OVAN IMA KRATAK FITILJ
Ništa ne uzrujava pripadnike ovog znaka kao manjak odanosti i nepoštovanje reda, a u stanju su da se razbesne i zbog najmanje sitnice, jer svaku uvredu doživljavaju kao napad na ego. Kako su Ovnovi izuzetno temperamentni, u napadu besa ne biraju sredstva kojima će dotući protivnika. Ali ako druga strana ostane mirna, Ovnovi će se brzo ohladiti. Takođe, velika je verovatnoća da će se prvi izviniti, što olakšava izglađivanje situacije.

NE IZAZIVAJTE BIKA
Strpljivi, mirni i promišljeni pripadnici ovog znaka imaju najizdržljivije nerve od svih znakova Zodijaka.

Ipak, ako stalno izazivate njihovo strpljenje, čuvajte se, jer ćete čuti sve što vam zamera od prvog trenutka otkako vas zna. Negativna strana ovog znaka je to što oni nikada ne prestaju da teže za pravdom, pa će godinama čekati da bi se osvetili onom ko im je naneo nepravdu.

UVREDE BLIZANACA SE DUGO PAMTE
Veseli i hiperaktivni, Blizanci u raspravama nastupaju diplomatski i imaju zavidnu veštinu primirivanja situacije. Ipak, ako ih razbesnite, posegnuće za niskim udarcima, rečima koje pogađaju protivnika tamo gde je najslabiji. Tada će i vikati, pa neće slušati argumente druge strane. Prednost ovog znaka je što se brzo odljuti i bude spreman da pređe preko svađe bez zameranja.

RAKOVI BES DRŽE U SEBI
Pripadnici ovog znaka su brižni, dragi i dobroćudni, pa ne vole neugodne scene koje se svim silama trude izbeći. Tolerantni su i retko ih je moguće do te mere isprovocirati da izgube živce. Velika je verovatnoća da će Rakovi okrenuti leđa i samo otići usred svađe, ali to ne znači da nisu temperamentni, već imaju odličnu samokontrolu. Zbog toga su skloni skupljanju besa i frustracija u sebi.

LAV VIČE, ALI NE VREĐA

Lavovi pravdu isteruju glasnom vikom. Iako su pripadnici ovog znaka temperamentni, nisu ni približno eksplozivni kao Ovnovi. Razdražljivi su, a ako se uvrede postaju hladni i proračunati. U ljutnji se postavljaju kritički prema drugoj strani, ali će popustiti ako uvide da su pogrešili. Kako su poprilično egoistični, ponekad će pravdu isterivati glasnom vikom. Iako su skloni dranju, nikada ne vređaju.

DEVICA I SITNE PROVOKACIJE
Iako je većina pripadnika ovog znaka smirena i kontroliše svoje emocije, postoje oni koje ljutnja, iako ih retko obuzme, tera da razbijaju stvari i prave neugodne scene. Svi pripadnici ovog znaka mrze da gube u raspravama, pa će se svim silama truditi da sebe predstave kao moralne pobednike. Nisu skloni svađama u javnosti, jer im je vrlo bitno da ih drugi vide kao kulturne, što dokazuje koliko mogu da se kontrolišu i čekaju pravo vreme za napad. Svađu obično započinju sitnim provokacijama, ali to nikada neće priznati.

VAGA SE SATIMA DURI
Pripadnici ovog znaka će samo retkima pokazati svoje pravo lice u svađi i samo će prema bliskim ljudima pokazati kako izgleda njihov bes, dok će ostali videti smirenog sugovornika. Vage mnogo toga može da uvredi i zbog toga su u stanju da se satima dure. U najvećim trenucima besa odlaze iz rasprave i spuštaju telefonsku slušalicu, pa očekuju da se iskupite velikim gestovima.

ŠKORPIJE VOLE SVAĐU
Pomalo arogantni i manipulativni, Škorpioni više pokazuju da su temperamentni nego što ih svađe zaista izbacuju iz takta. Kasnije sebi zameraju što su drugima pokazali svoju slabost, a najčešće započinju svađu ako osećaju da nisu bili prioritet bližnjima. Nekad se svađaju i reda radi, kako bi pokazali drugoj strani gde su granice ponašanja koje su spremni da tolerišu.

STRELAC NE POŠTUJE TUĐA OSEĆANJA
U svađama su pripadnici ovog znaka poprilično iracionalni i nemaju poštovanja prema tuđim osećajima. Drugu stranu najčešće napadaju bez plana, a iz faze vikanja lako prelaze u fazu plača. Ipak, jednom izneseni stav ne menjaju, a potrebno im je puno uveravanja da bi oprostili tuđe uvrede. Za njih je najbolje da ne ulaze u rasprave odmah, već da važnije odluke prespavaju.

JARCA NE DIRAJTE, ZNA DA „EKSPLODIRA“
Praktični i disciplinovani, Jarčevi su osetljivi na tuđe potrebe i osećanja, a u raspravama se obično trude da sagledaju stvarni uzrok neslaganja. Kako su ispod hladnokrvne maske vrlo emotivni, ukoliko osete da su njihove dobre namere dovedene u pitanje neće moći da kontrolišu svoje emocije. Trude se da se ne razbesne iako imaju potrebu da sve bude po njihovom. Nakon teške svađe, mogu danima da ćute dok se ne smire.

VODOLIJA SE LAKO LJUTI, A BRZO OPRAŠTA

Pripadnici ovog znaka najčešće gube živce ako se susretnu sa ograničenjima ili im se prebaci da su izneverili očekivanja. Uopšte nisu samokritični, tako da o svojoj eventualnoj krivici mogu razmišljati tek danima nakon sukoba.

Najvažnije im je da naglase kako niko njima ne može da upravlja, ali to najčešće nije istina jer su robovi svoje nervoze. Ipak, brzo zaboravljaju i spremni su da pređu preko svađa, pa čak i uvreda, ako je druga strana spremna na to isto.

RIBA SVE DOŽIVLJAVA LIČNO
Pripadnici ovog znaka obično su preosetljivi, a kako ne vole da njihova osećanja budu povređena, trude se da to ne rade ni drugima. Ipak, ukoliko izgube živce, prirediće pomalo teatralne scene i tražiće samoću.

Nakon što se ohlade, a to je brzo, imaju snažnu potrebu da odmah izglade situaciju. Čak će i sami tražiti da im druga strana oprosti, pa i kada objektivno nisu krivi. Ali, kako tuđe komentare često doživljavaju kao vlastitu kritiku, to im je način da izbalansiraju odnos.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €