ASTRO: Lavovi, u narednoj godini slava i čast pripadaju vama(astrologija)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Jupiter će vam pomoći da u 2021. pojačate svoje ambicije i rešite životne probleme sa lakoćom. Ovo je pogodan period da se preduzmu mudre odluke u vezi daljeg toka događaja bilo na poslovnom, bilo na emotivnom planu. Godina je dobra da se sahrani prošlost i da se poradi na kvalitetnoj budućnosti.

Godina 2021. ima sjajne planove za vas, ali ne očekujte da svi putevi budu posuti laticama ruža. Jedan deo će biti trnovit, a vi ćete odabrati da li ćete ga preći ili odustati. Ovo bi mogla biti godina veoma značajna na ovom polju, ali zavisiće od individualnih afiniteta. Tokom druge polovine vaš projekat može ugledati svetlost dana, ali to se neće odnositi na one koji su na pola puta odustali. Samo će hrabri biti nagrađeni.

LJUBAV

U vaše prirodno polje ljubavi ulazi zlokobni Saturn, što znači da će mnogi odnosi biti na iskušenju. Računajte da ćete polagati test emotivne zrelosti. Mnoga pitanja vaših želja i potreba će se dovesti u vezu sa vašim iskonskim i realnim afinitetima. Oni koji su u vezama preispitivaće odnos i analiziraće partnera na jedan sasvim odgovoran način. U ovom periodu zahtevaće se odgovornost i odlučnost. Oni slobodni mogu uploviti u neke ozbiljnije veze ili će biti prepušteni nekoj nostalgiji tj. preboljevanju prošlosti.

FINANSIJE

Tokom prethodne godine ste imali mogućnosti da osmislite plan vaših aktivnosti na fihnansijskom planu, sada je vreme za realizaciju. U ovom slučaju to će ići u dva smera. Ko riskira… Pitanje je šta će se desiti. To se ne može generalno utvrditi. Tokom druge polovine godine upliv Jupitera donosi ili veliku količinu novca ili bankrot. Jedino što vam se možw savetovati, to je da budete veoma oprezni.

ZDRAVLJE

Tokom ove godine vaše zdravstveno stanje će biti prosečno. Moguć pad imuniteta zbog stresnih situacija. Nema indicija da bi imali neki veći problem, ali moraćete da se posvetite mentalnoj higijeni.

PORODICA

Neke brige i strahovi bi mogli da prave izvesne porodične probleme. Tek od druge polovine godine osetićete pravu porodičnu podršku, do tad su neosporni problemi i krizne situacije. Pokušajte da ne reagujete na sitnice i ne pakujte kofere na prvi nesporazum. Od vas se u ovom periodu na ovom polju očekuje staložen stav i pribranost.

PUTOVANJA

Vama su svi putevi otvoreni. Ukoliko želite sada je idealan period da odaberete destinaciju. Ovo se odnosi i na duži boravak, pa čak i mogućnost života van granica domovine.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €