ASTRO LAV: Odnos Lava sa ostalim znakovima Zodijaka-Lav uživa u dominaciji!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Lav uživa dominaciju. Ovaj vatreni znak je snažnog temperamenta pa se ne uklapa u klasičan kliše života „smrtnika“. Njega je teško pratiti na životnom putu, pa se mnogi od umora predaju. Pročitajte kako funcioniše sa ostalima.

LAV I OVAN

Ovo je jedna od ređih kompatibinosti. Ovde dominiraju vatrena strast, potpuna harmonija i razumavanje. Ovnu može smetati Lavova koketna priroda, ali taj odnos je uvek uzbudljiv… Ovi partneri se dive i poštuju jedan drugog, ali moraju da nauče kako da smenjuju uloge zapovednika i izvršitelja naloga.

LAV I BIK
Već pri prvom susretu ovaj spoj bi mogao da varniči od strasti. Međutim, kada se dva ovakva ega spoje na jednom mestu, opstanak daljeg bitisanja je vrlo neizvestan. Zajedničko je to što oba znaka vole društveni status, ali tu je i borba za prevlast. Ipak, Lav je lav, a Bik je, u ovom slučaju, lovina.

LAV I BLIZANCI
Blizanci preferiraju mentalnu stimulaciju, a Lav spoljni svet doživljava kao odraz u ogledalu. Sa druge strane, pošto je jedinstven, on ne trpi Blizanačku koketnu prirodu i iskazuje netolerantnost prema ispadima ovog tipa. Ipak, Blizanac ima energiju da isprati Lavov žustar temperament.

LAV I RAK
Dok Rak teži emocionalnoj stabilnosti i harmoniji, Lav ispoljava potrebu za neizmernim divljenjem. Kao par bivaju vrlo posesivni, jer kada se kod njih rodi emocija, ona može ići do fatalizma. Ponekad su neke razlike nepremostive i dve težnje koje vuku svaka na svoju stranu, to su Sunce i Mesec.

LAV I LAV
Ova kombinacija svakako privlači pažnju, ali opstaje jedino u slučaju da partneri pojedinačno imaju različita interesovanja. Samo tako neće se osetiti ugroženim od strane konkurencije. Intenzivna energija ovog spoja je izuzetno jaka i ovaj par je u stanju da „pomera stene“. Međutim, snaga bez kontole ne znači ništa.

LAV I DEVICA
Kombinacija ova dva znaka teško da može da opstane. Zapravo, teško da do ovakvog spoja uopšte i dolazi. Lav teži glamuru i pozornici, dok Devica beži iza scene. Svako skretanje pažnje na njen život deluje uznemirujuće, Lav, pak, ne podnosi senku čak ni dok spava.

LAV I VAGA
Lav i Vaga su dosta dobri partneri. Oboje su društveni, zanimljivi i vole izlaske. Lako će se primetiti i privući jer se i jedan i drugi znak vole isticati u društvu. Problemi mogu da se pojave zbog kritičnosti i neodlučnosti Vaga, što Lavovima ide na živce. Vage po svojoj prirodi nisu veran znak, to smeta Lavu koji voli da bude centar nečijeg sveta.

LAV I ŠKORPIJA
Teško je ostvariti dugoročniji odnos među ova dva znaka. Da, strast svakako, ali šta dalje? Neusklađeni životni stavovi i principi mogu biti ozbiljan pritisak na ovu vezu. Takođe, ovde postoji borba za prevlast. Lav voli autoritativnu ulogu, a Škorpiji ta vrsta „omče“ ne odgovara.

LAV I STRELAC
Imamo bingo kombinaciju. Potpuna kompatibilnost. U nekim stvarima su slični, u nekim različiti, ali bitno je da su slični tamo gde treba, a različiti u onim karakteristikama koje nisu primarne. Što je još važnije, ovde dominira strast i problemi se rešavaju upravo tim ključem.

LAV I JARAC
Lav ne podleže štednji, a Jarca to izluđuje. Ovo je nespojiva kombinacija. Led i Vatra, može li se iz ta dva elementa nešto dobiti? Jarac teži moralnim i tradicionalnim formama života, dok Lav uživa život punim plućima. Čak do te mere nespojivo da ima tendenciju da izazove obostrano gađenje.

LAV I VODOLIJA
Ponos i tvrdoglavost su vezane karakteristike za ovaj par, mada ova veza može dobro funkcionisati, jer će Lav iskreno imponovati Vodoliji, te će ga ovaj hvaliti bez imalo preterivanja u svojim izjavama. Veći problem u ovoj vezi predstavlja stalna želja Vodolije za novim, što Lav neće shvatiti, nego će potražiti novu osobu kojoj će biti centar sveta.

LAV I RIBE
Riba je znak pun razumijevanja i dobar slušalac što odgovara Lavu. Ribu će Lav privući jer ona voli pomalo agresivne partnere i voli prepustiti inicijativu drugom. Lav neće imati previše razumevanja za ćutljive i depresivne faze Ribe, koje mogu biti izvor stalnih problema i na kraju naterati Lava da ode iz veze.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €