Astro kombinacije osuđene na propast-poštedite sebe razočaranja pa vidite koji znaci nikako nisu za vas…..

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Neke veze, ako verujete u astrologiju, jednostavno ne mogu da uspeju. Zato, poštedite sebe razočaranja pa vidite koji znaci nikako nisu za vas.

OVAN I BLIZANAC LOŠ SPOJ

Ovnovi su uvek raspoloženi za nove ljubavne avanture, pa često u vezu ulete nepromišljeno. Ne vole ljude koji mnogo kukaju. Oni se ne slažu sa Ribama, koje su previše emotivne za njih, sa Blizancima, s kojima se stalno svađaju, i sa Devicama.

BIK NIKAKO SA STRELCEM

Bikovima upravlja Venera, pa su oni savršeni za ozbiljnu vezu, ali tek kad nađu nekoga ko im odgovara. Do tada uživaju u vezicama. Najgore se slažu sa Ovnovima, sa kojima se zbog jakih karaktera često prepiru, sa Blizancima i Strelčevima.

BLIZANCI SE NE SLAŽU SA RIBAMA

Blizanci se lako zaljubljuju, ali se isto tako lako i odljubljuju ako su razočarani. Obijaju ih predvidivi ljudi. U ljubavi se najgore slažu sa Bikovima, koji su premalo ambiciozni za njih, sa Rakovima, koji su previše predvidivi, i sa Ribama.

RAKU NE IDE SA OVNOM

Rakovi su romantične duše koje žele da se trude oko prave ljubavi. Odbija ih egoizam, a u vezama se najgore slažu sa Strelčevima uprkos velikoj privlačnosti, jer nikad nisu sigurni u njih. Osim toga, loše funkcionišu i sa Blizancima.

LAV NE MOŽE SA BLIZANCIMA

Lav u vezi želi da oseti sigurnost i da je na prvom mestu svom partneru. Odbijaju ga ljudi koji se stalno brinu i prenose lošu energiju. Za njih su najlošiji partneri Blizanci, koji previše razmišljaju, Ribe, koje će nenamerno povrediti, i Jarčevi.

DEVICI NE ODGOVARA VAGA

Device pažljivo biraju partnere, pa teško donose odluku da se za nekoga vežu. Obijaju ih pasivni ljudi, i oni koji pametuju. Najgore im je sa Ovnovima, koji se postavljaju šefovski sa njima, ali im nije sjajno ni sa Vagama, koje ne razumeju njihovu kritičnost.

VAGA SE NE SLAŽE SA RAKOVIMA

Vage odbijaju oni koji lažu i koji ne ulivaju poverenje. Vage ne mogu sa Devicama, koje su previše komplikovane za njih, sa Škorpijama, koje su im previše pesimistične, i sa Rakovima, koji su previše tradicionalni.

ŠKORPIJA NE FUNKCIONIŠE SA OVNOM

Škorpija traži veze u kojima će se osećati ispunjeno. Najgori su u kombinaciji sa Ovnovima, sa kojima se često svađaju, sa Blizancima, koji podstiču njihovu ljubomoru, i sa Strelčevima, sa kojima se ne osećaju sigurno.

STRELAC NE MOŽE SA BIKOM

Strelčevi u ljubavi žele sve ili ništa. Odbijaju ih melanholici i oni koje ne znaju šta bi sa sobom. Strelčevi su najgori u kombinaciji sa Bikom, koji je za njih previše posesivan, sa Rakom, koji nije spontan, i sa Devicama.

JARAC NIJE ZA VEZU SA OVNOM

Jarac na prvi pogled deluje kao da mu ljubav nije bitna, ali se tako zapravo brani od razočaranja. Za njih nisu veze sa Ovnovima, koje smatraju nestrpljivim i lakovernim, sa Blizancima, jer misle da nemaju ideal kojem teže, kao ni sa Strelčevima.

VODOLIJAMA NE GODI BIK

Vodolije se lako zaljubljuju, ali se u vezi osećaju kao da su zarobljene. Odbijaju ih nemoralni i predvidivi ljudi. Oni se u ljubavi ne slažu sa Bikovima, jer im ne mogu pružiti stabilnost, sa Rakovima, koji su im dosadni, i sa Devicama.

RIBE NE MOGU SA OVNOM

Ribe traže idealnog partnera iz snova, a odbijaju ih oni koji se ponašaju nerazumno i oni koji imaju površne poglede na život. Ribe se ne slažu sa Ovnovima, koji su im agresivni i netaktični, sa Blizancima, koji nemaju razumevanja za druge, i sa Lavovima, koji lako mogu da manipulišu njima.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €