ASTRO: Koji znakovi izbegavaju istinu – Ribe lažu same sebe, Strelac je primoran

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Svi smo provereno bili u situacijama da se poslužimo, makar “belim lažima“. U Zodijaku postoje znakovi koji su više skloni obmanama i lažima. Vazdušni znakovi su skloni samoobmanama. Evo nekih primera.

RIBE
Poznato je da pripadnici ovog horoskopskog znaka žive u snovima. Oni su te kule sagradili i u unutrašnjost njihovog zamka nije svako dobrodošao. Život satkan od iluzija prezentuju i drugima kao takav, slepo verujući da je istina vrlo relativna stavka. Tačno je, istina može imati više strana, a ko će Ribe razumeti, taj mora i sam imati iste karakteristike. Njihov je zanos trenutan, nemojte im zameriti ako sutra nestanu, prošto im je suviše komplikovano da vam objasne svoju verziju istine.

BLIZANCI
Blizanci lakše barataju sa sitnim lažima nego sa komplikovanom istinom. Oni nemaju poslednju nameru u tome, samo izbegavaju teške teme koje donose eventualne neprijatnosti. Razumite, ipak je njima život zabava, zašto bi je prekidali. Takođe, ako vam obećaju nešto, ne računajte da će to ispoštovati po svaku cenu, ne zbog toga što su hteli izazvati vaš bes, to nikako, oni su prosto zaboravili. Površni su i ne treba se oslanjati na njihovu reč. Ipak, ako ništa, makar su zabavni.

STRELAC
Ovde imamo drugačiji pristup istini, jer istina je… Negde tamo. Strelac je vrlo direktan i nećete naići na iskreniji savet do njegovog. Ipak, on je poznat kao ne baš najverniji znak u emotivnim vezama, stoga, zaobilaženje istine je više nego neophodno. Da li je i opravdano, to oni znaju. Postoji taj avanturistički duh koji je deo negovog karaktera, a “opravdane“ laži su oruđe koje primenjuju da bi izbegli povrede.

VAGA
Ona je u situaciji da pribegne laži samo, i isključivo, zbog svoje neodlučnosti. Slično kao i sa kolegom Blizancem, ona ne voli konfliktne situacije. Neretko se dešava da se u poslednjem momentu, od ponuđene dve, odluči za neku treću verziju, što uslovljava da neko izvisi, pa je primorana da obmane “žrtvu“. Njene su izdaje bolnije jer se dešavaju u poslednjem momentu i pred svršen čin.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €