ASTRO KARIJERA: Nek’ se zna ko je gazda….Bikovi i Škorpije su „robovi“ novca, a za status i prestiž se takmiče Lav i Ovan

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Karijera. Da nije komplikovana, ova reč bi svakako bila prva Jarčeva izgovorena. Bikovi i Škorpije su „robovi“ novca, a za status i prestiž se takmiče Lav i Ovan. Kakav ostali znakovi imaju odnos prema službi, pročitajte.

OVAN

Vaša kancelarija odražava mesto za akciju. Ako bi i sto pored stolice mogao da ima točkiće, bilo bi savršeno, jer vašem temperamentu ne odgovara da budete statični. Sa druge strane vi ste stvoreni za odgovorne pozicije i rođeni da budete lider. Administracija da, ali dok jednom rukom kucate na računaru, druga mora biti zaposlena dizanjem tegova. Pauzu rado provodite na „kancelarijskom“ biciklu. U svoj radni prostor obavezno morate uvesti neki crveni detalj.

BIK

Za vas je ministarska pozicija izmišljena. Niste tip koji voli da dominira, ali niste ni neko nad kim se može uspostaviti autoritet. Sugestije ćete primati sa zadrškom i uglavnom ćete se osloniti na sopstveno mišljenje i princip. Pošto ste ona kategorija ljudi kojima novac vodi ključnu ulogu u životu, vaše najveće kapacitete ostvarićete u poslovima vezanim za finansije. Trgovanje nekretninama može biti opcija takođe.

BLIZANCI

Ne drži vas mesto. Iz ovoga se može predvideti okean opcija za vas. Poslovi vezani za česta putovanja i usput neki izazov i flert za vas znače ispunjen život. Vi se svakako uklapate i u one radnike od kojih se očekuje hitar i praktičan intelekt. U ulozi podređenog vi ostvarujete izvrsnu konekciju na relaciji šef – službenik. Omiljeni ste među kolegama, samo ako vas uhavte da ne žurite.
Flertovi i avanture na poslu, ovde su u neraskidivoj konekciji.

RAK

Vi ste jedini kojima bi roditelji sa poverenjem dali decu na čuvanje. Kao neko ko ima izražen senzibilitet vama odgovaraju poslovi sa decom, zapravo biste pokazali svu predanost u ulozi pedagoga, toplim savetom i prisnim stavom vi ste „melem na ranu“.
Takođe, pošto vam je kuhinja mesto na kom rado boravite, kroz vaše kulinarske sposobnosti možete dostići dobar profit.

LAV

Gde ste predsedniče?
U najmanju ruku, od lavova se očekuje da dosegne do pozicije vlasnika ili izvršnog direktora firme, kompanije ili još bolje korporacije. Teatralno će se postaviti, dajući svima do znanja ko je „bos“ nad „bosovima“. Od svojih zaposlenih očekivaće ogroman kapacitet i ambicije jer ih i on sam poseduje.
Lav jeste sklon preterivanjima, ali je vrlo pravedan i otvoren za komunikaciju, no nemojete mu nametati svoje ideje, smatraće to uvredom.

DEVICA

Tamo gde su sterilni uslovi Devica blista. Ako nije reč o kancelariji gde svaki predmet mora imati svoje tačno mesto, sigurno će to biti apoteka. Device su izuzetni doktori i dijagnostičari u oblasti medicine, što im je omogućila analitička karakteristika. Zanimanja u kojima se zahteva preciznost i praktično razmišljanje daje Devici mogućnost delovanja i u arhitekturi.

VAGA

Mnogima je već poznato, a i samo ime na to aludira, da Vage vode računa o pravdi, pa ćemo po sudnicama najpre sretati pripadnike ovog znaka. Poznato je i to da im treba mnogo vremena za donošenje odluke, što ukazuje na to koliko će detaljno razmatriti sve mogućnosti. Ovo je idealna karakteristika za nekog ko barata pravdom.
Sa druge strane, vrlo su naklonjene umetnosti, pa se neretko vrsni umetnici rađaju u periodu vladavine baš ovog znaka.

ŠKORPIJA

Kad se fokusira, Škorpija pokazuje njuspešnije rezultate u ostvarivanu ciljeva, i to ponekad zna da pređe u fazu opsesivnosti. Kao i Biku, njoj je novac triger za moto. Škorpija se neće upuštati u neisplative poduhvate niti će imati strpljenja za postepena avanzovanja. Ona će se radije odlučiti na igru „sve ili ništa“.
Pošto im je intuicija naglašena, a „duševna hrana“ zavirivanje u ljudske svesti i podsvesti, njen savršen izbor bi bio psihologija. U firmama se odlično snalaze u sektoru ljudskih resursa, pod uslovom da ne sarađuju sa Bikovima suprotnog pola, jer može doći do izvesnih afera.

STRELAC

Strelac je ljubitelj zabave i uživa u zarađivanju i trošenju novca. On favorizuje dinamičnu radnu atmosferu, pa će mu zadovoljstvo pričiniti poslovi vezani za putovanja. Fotograf, reprter, turistički vodič… To su zanimanja koja ne zahtevaju kontrolu njegovog nemirnog duha.
Slično Blizancima, njih ćemo teško smestiti na jednu stolicu da tamo provedu svoj radni dan. Klizno radno vreme i dinamika je ono što je neophodno u ostavarivanju ciljeva.

JARAC

Sinonim za karijeru bio bi Jarac. Pripadnici ovog znaka moraju da blistaju na biznis planu i obezbede status vrednog i lojalnog. Kod njih nema odstupanja u ostavarivanju željenih ciljeva i istrajaće kao niko drugi. Na poslovnom polju mogu da deluju veoma hladno, nepristupačno i organizovano. To je sasvim drugačije na privatnom. Čak ako ih ne poznajete privatno, a sretnete ih, zakleli biste se da ste naišli na nekog ko je likom sličan vašem kolegi sa posla, samo što je prijatan i ljubazan.
Ostvaruje se u poslovima menadžmenta i finansija. Idealni za saradnju su Bikovi, oni se razumeju bez komunikacije.

VODOLIJA

Vodolije imaju za cilj da čovečanstvo učine boljim. Oni su vizionarski tipovi i nema ograničenja kada su u pitanju nove edukacije i saznanja. Pored toga što se bave humanitarnim akcijama, srešćemo ih na pozicijama IT službe, profesora… Zanimanje pout pilota je savršen izbor za predstavnike ovog znaka.
Ne trpe autoritet niti bilo kakvu vrstu ograničenja u izvršavanju svojih zadataka. Dres kod za njih mora biti slobodniji i ne sme im biti striktno nametnut.

RIBE

Profesionalni plesači, slikari, glumci… Svaka asocijacija na umetnost ovde dobija na snazi. Modni kreatori, jer niko nema takav potencijal i maštu koje Ribe umeju da izraze u svojim projektima. Ona je prijatan saradnik koji uvek pronađe način za kompromis i alternativna rešenja. Omiljena među kolegama nezavisno od njihovog socijalnog statusa. Riba ne pozanaje jezik hijerarhije i za nju su svi rođeni jednaki. Pustite je da sanja i ostavriće neverovatne rezultate.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK