ASTRO: Kakvi su vaši životni pogledi?Čemu u dubini duše težite ….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Otkrijte vaše iskonske potrebe i afinitete. Čemu u dubini duše težite i koji su vam krajnji ciljevi. Ovo je opis vašeg pogleda na svet.

OVAN

Ovan teži zabavi i akciji. Vrlo precizno zapaža sve detalje oko sebe, ali malo čemu pridaje značaj, jer život je suviše kratak za sitnice.

BIK
Pripadnici ovog inertnog znaka teže sigurnosti i komforu. Bez žurbe, život pruža mnogo zadovoljstava. Probaće sve što prija njegovoj duši, bez ustezanja.

BLIZANCI
Pogled 9iz više aspekata i uvek konfuzna situacija. Blizanci raspolažu sa dosta informacija, stoga im je pažnja rasuta i neretko su veoma zaboravni. A život im predstavlja igru bez pravila.

RAK
Život je večita potraga za srodnom dušom, a poenta je stvoriti savršenu harmoniju u porodici. Kada bi svet bio samo malo bolji.

LAV
Sunce , plaža i talasi mora koji zapljuskuju zidove raskošne kuće u kojoj živi Lav. Svet je stvoren zbog njih i oni su u to strogo uvereni.

DEVICA
Device teže perfekciji. Ne pristaju na manje, osima da su stvari u najboljem redu i da sve funkcioniše po određenim pravilima.

VAGA
Vaga traži lepotu u bićima, predmetima, prirodi i čitavom okruženju. Estetske vrednosti su zvezda vodilja za većinu stvari u životu.

ŠKORPIJA
Ovom znaku je opsesija da otkriva tajne i misterije. Toliko nerazjašnjenih stvari u svetu dato je u amanet Škorpiji da ih rešava.

STRELAC
Avantura je smisao života. Obići celu zemaljsku kuglu i još više od toga. Život je rizik, ali bez toga on i nema smisla.

JARAC
Težnja za uspehom i satisfakcijom daje Jarčevima smisao života. Život je borba, ali borba za uspeh stečen sopstvenim ambicijama.

VODOLIJA
Dok ostali znakovi imaju svoju filozofiju postojanja i svoje poglede na život, Vodolija traži smisao i svrhu. Ko smo mi i zašto postojimo?

RIBE
Ribe imaju svoje fantazije. Za njih je život mnogo više od žovota. Razočarenje je prisutno često kad se ti snovi o savršenstvu ne ostvare.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

MAKEDONIJA

35,4 MKD

SLOVENIJA

1,05 EUR

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.