ASTRO: Kako znakovi zodijaka provode vreme sa porodicom….Ko je omiljen na skupovima i ko brine o tradiciji….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Otkrijte kako koji znak doživljava porodična okupljanja. Ko je omiljen na skupovima i ko brine o tradiciji.

OVAN
Obično dominira spontanost u odnosima prema familiji. Oni se mogu naći sa članovima porodice u više odbrambenom ili kritičkom stavu nego prijateljski nastrojeni. Oni moraju biti i zabavljači i više u aktivnom stavu gde povlače sve zajedno. Ovan ume uneti nervozu.

BIK
U njihovom staloženom, blaženom maniru, Bik je u mogućnosti zadržati sve mirno. Oni ne izgledaju kao da to rade sa naporom, oni imaju pozitivan uticaj koji je vrlo uverljiv. Njihova snaga posebnosti će osvojiti okruženje.

BLIZANCI
Blizanac je oduševljen da imaju širok izbor sagovornika i raduje se svakom skupu. Isprva možda moraju prisiljavati sebe na familijarni okup, ali nakon što se zagrije, svako uživa u zabavi.

RAK
Rak je u svom elementu kada je sa porodicom. Ako su emocionalno napeti oni pribegavaju svom domu jer je to njihova oaza mira. Ako ovde nema čvrstu podršku Rak se oseća veoma nesrećno i usamljeno.

LAV
Lav je vrlo ponosan na svoju porodicu, obično zauzima mesto na čelu stola I uživa da dominira gde se oseća zaštitnički. On neće trpeti gluposti i možda će se poneti malo zapovednički, ali njegove dobre namere su očigledne.

DEVICA
Kao i obično, Devica naporno radi kako bi bila sigurna da nešto ne propusti za vreme večere, a zatim su nestaje u kuhinju da sve počistiti. One su dobri organizatori, ali ne i najveći uživaoci okupa.

VAGA
Vaga želi iskrenu priču jedan-na-jedan sa članovima porodice, a može biti i manje društven nego inače. Ipak, njena emocionalna povezanost sa svima vuče celu porodicu na okup.

ŠKORPIJA
Škorpija je sva šarmantna, odbijajući da dopusti tenziji da eskalira. Ona je odmah na raspolaganju kako bi izgladila sve eventualne stresne situacije koje mogu nastati.

STRELAC
Strelac je srećan, kao i obično. On ne mogže stajati i gledajući tužne lica, učiniće sve što mogže kako bi se svi ostali članovi osjećali jednako ushićeni kao što hje on.

JARAC
Jarac je oprezan kada je porodica zajedno, oprezni su ako nastanu eventualne nesuglasice, jer je to ono što on ne može da podnese. On se može činiti nedruželjubiv na prvi pogled, ali će se zagrijati kako vreme bude odmicalo.

VODOLIJA
Vodolija voli porodična okupljanja. Njen pozitivan stav i odbijanje da se uvuče u standardni kliše čini je zvezdom zabave.

RIBE
Ribe, u mirnom moru, donosi mir u porodičnu atmosferu. Učiniće sve što mogu u potpunosti da izbegnu bilo koju vrstu sukoba ili stresne situacije.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €