ASTRO: Kako horoskopski znakovi raskidaju i kako podnose prekid emotivne veze?Neko lakše, a nekima mnogo teže pada rastanak…..

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Neko lakše, a nekima mnogo teže pada rastanak. Otkrijte kakav pristup imaju znakovi Zodijaka u ovakvim situacijama.

OVAN
Ako shvati da mu veza ne odgovara, Ovan nije znak koji će dugo trpeti. Njemu tolerancija nije jača osobina. Njegov raskid će biti surovo direktan I bez uvijanja u šarene papiriće. Računajte da umeju biti “grubi“, ali sa njima je makar načisto.

BIK
Bik ne voli promene, samim tim svojoj vezi će dati šansu. Tolerancija je vrlo izražena osobina, stoga njemu je poslednja opcija raskid. Međutim, ako se odluči na rastanak, kod njega je to za sva vremena. Ovde povratku i popravnom nema mesta. Apsolutno će se povući iz vašeg života i nećete ga više videti.

BLIZANAC
Ovo je znak kome se uvek možete lako vratiti i posle višestrukih raskida. Često se dešava da se zasiti veze u kojoj je, pa mu “izletu“ nisu strana kategorija. Međutim, on se vrlo brzo vrati na onu sigurniju varijantu, jer njemu je oslonac potreban. On ne ume da primeni direktan metod, stoga će radije čekati da vi preuzmete mere.

RAK
Oni se emotivno vezuju i za predmete, a kad su emotivne veze u pitanju, učiniće sve da do raskida ne dođe. Ovaj znak teži porodičnim vrednostima i harmoniji. Ne prihvata rastanke olako i učiniće sve da do toga ne dođe. Ipak, ako je rastanak neminovna opcija, izroniće more suza i dugo će mu trebati da preboli.

LAV

Ako se Lav odluči da vas ostavi, računajte da ste ga ekstremno razočarali. Njegova sujeta ne trpi poraz i ako oseti da je kraj na vidiku, preduhitriće vas. On mora vas da ostavi, a ne vi njega! Ako su njegove emocije otišle u drugom smeru, tu povratka više nema.

DEVICA
Kod Device je sve već proračunato u startu. Ona predvidi uvek par koraka unapred. Njen rastanak će takođe biti strategija. Sa druge strane, biće fer i obrazložiće vam sve razloge i sitnice koje ne može da toleriše. Biraće reči u zavisnosti koju reakciju želi da izazove kod vas.

VAGA
Prekid veze Vagama predstavlja veliki problem. Ona će pre nego do rastanka dođe, pronaći već drugog partnera. Međutim, direktan i iskren pristup u takvim situacijama nije u njihovom maniru. One nemaju nameru ikoga da povrede i radije će se usuditi na “sedenje na dve stolice“.

ŠKORPIJA
Škorpija će za svog partnera da se pretvori u žrtvu, stoga, ako se odluči na rastanak, biće da je mnogo povređena. Nikada vam neće oprostiti i čekaće priliku da se makar malo osetite kao što je ona u tom trenutku. Kod nje šanse za “popravni“ ne postoje. Patiće sama, po cenu da i sebe povredi, čekaće momenat kada će bol naneti vama.

STRELAC
Strelac će raskinuti vezu tako što će vam ponuditi prijateljstvo za uzvrat. Ceniće vaše zalaganje i kod njega je prijateljstvo posle emotivne veze istinski moguće. Očekujte da je našao novu zanimljiviju osobu i da su vam se putevi jednostavno u jednom momentu razišli.

JARAC
Obzirom da su veze sa Jrcem uglavnom na duge staze, samim tim se vrlo teško usuđuju na raskid. Oni su maksimalno tolerantni, čak i kad emocije utihnu, on će ceniti neke trenutke i zajednička zalaganja. Ako ništa vreme ima prednost nad potrebom da se nešto prekine. Radije će menjati stav nego odnos.

VODOLIJA
Pripadnici ovog znaka će prekinuti vezu ako shvate da u vama nemaju više ni prijatelja, što je njima veoma važno. Ako joj ograničite slobodu, ona će imati nagon da beži jer će osetiti izvesnu dozu gađenja.

RIBE
Ribe idealizuju svoje veze i ako uvidi jednim delom da nije sve “ružičasto“, silno će razočarenje doživeti. Ako želi da prekine sa vama učiniće to “okolnim putem“. Izbegavaće susrete, tražiće izgovore, ali ne očekujte da vam saopšti pravi razlog. Moguće je da čak nestane iz vašeg života bez poruke ili upozorenja.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.