ASTRO: Jaračevima sleduje preporod u 2021 (ASTROLOGIJA)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Tokom 2021. vaša kreativnost i talenat će vas dovesti u centar pažnje. Biće dosta razvoja u vašim veštinama koje će prouzrokovati zadovoljstvo i satisfakciju. Sa dosta slobode pokazivaćete svoja umeća drugima. Međutim, nedostajaće odgovornosti u ličnom životu. Nemojte sebe lišavati jedinstvenih užitaka. Držite se vaših ciljeva, ali budite spremni da poslušate savete okruženja. Generalno, pružaju vam se razne mogućnosti na svim poljima, a vi se potrudite da ne budete samo posmatrač. Uronite u oblast akcije, dužnost zove, a vi ste prvi na redu. Nemojte izgubiti šanse koje dolaze.

KARIJERA

Ovaj period vaše profesionalne aspiracije i naporan rad će se bogato isplatiti. Očekuje vas napredak na poslovnom planu.Godina 2021. od vas zahteva strogu posvećenost i lojalnost. Prva polovina godine će se pobrinuti da stojite na stabilnom terenu posle prilično poljuljanog perioda koji je trajao. Pružaće vam se nove mogućnosti za avanzovanje i finansijske nagrade koje su vas čekale. Oslonite se na unutrašnju snagu i inteligenciju na putu za uspeh. Budite ozbiljni i oprezni kad se bavite timskim radom.

LJUBAV

Vaš ljubavni život tokom ove godine biće miran i tih kao u dubinama mora. Postojaće momenti kada ste potpuno prepušteni sebi i partneru. Strahovi i brige koji su vas mučili, sada će nestati. Postojaće obostrano razumevanje i posvećenost na ovom polju. Iako rezervisano pokazujete vaše tedencije da iskažete emocije proradiće vaš instiktivni osećaj i bez reči uspećete da ih prenesete. Onima koji nisu u vezama pruža se mogućnost da pronađu idealnog partnera za život. Očekujte uzbudljive momente povodom toga.

FINANSIJE

Zahvaljujući dobroj poziciji Jupitera bićete finansijski blagosloveni. Prilika je da poboljšate ovu stranu tokom 2015. godine. Priliv novca će dolaziti zasluženo, ali i neočekivano. Pokušajte da mudro investirate. Izlazite iz problema koji su vas pratili proteklih godina.

ZDRAVLJE

Držite se vašeg režima ishrane i povedite računa da unosite sve neophodne vitamine. Proverite krvnu sliku ako vam nedostaje energije. Napravite dobar raspored i uključite momente odmora u svoj rokovnik. Počnite sa nekom vrstom rekreacije i sporta. Više se krećite.

PORODICA

2021. obećava skladan porodičan odnos. Postoji mogućnost širenja u smislu braka ili rađanja dece. Neprijatelji bi mogli postati prijatelji, ali ipak budite oprezni u tom slučaju. Neki manji sukobi su mogući tokom samog početka godine, ali je to prolaznog karaktera. Brige i strepnja bi vam se mogle dogoditi s vremana na vreme, a pitanje imovine bi moglo biti ključna tema tokom druge polovine godine.

PUTOVANJA

Godina je povoljna za odlazak u inostranstvo. Karijera, takođe, donosi mogućnost putovanja. Otvaraju vam se šanse da upoznate nove teritorije i da se susretnete sa drugim kulturama.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK