Astrofon21

ASTRO JARAC: Jarac u odnosu sa ostalim znakovima horoskopa-Hladan i uzdržan Jarac voli društvo sličnih karakteristika!

Hladan i uzdržan Jarac voli društvo sličnih karakteristika. Ovaj znak drži do tradicije, nije posebno zainteresovan za divlje strasti, ali ne znači da je seksualno inertan. Strpljenje je ono po čemu se ističe. Kakva je u odnosu sa ostalima, pročitajte ovde.

JARAC I OVAN

Vrlo često, ovo su prolazne veze gde se strast emituje na prvi pogled, ali se vrlo brzo ustanove suprotni stavovi i interesovanja. Ovan obično biva razočaran tolikom stepenom „hladnoće“ od strane Jarca.

JARAC I BIK
Težnja ovog para ka sticanju materijalnog bogatstva je podudarna. Njihov odnos može biti skladan i harmoničan, ali pod uslovom da se Jarac uz strpljenje Bika blagovremeno otvori emotivno.

JARAC I BLIZANCI
Ovaj sklop možemo i ovako da predstavimo: muzički producent komponuje soul ’70-ih godina, sa fanki elektronskim elementima. I da ste pokušali da pronađete više suprotnosti, ne biste uspeli. Blizanac je svestran i nemiran, a Jarac oprezan i konzervativan. Vidite li mogućnost opstanka ove veze (pod uslovom da je uopšte i došlo do nje)?

JARAC I RAK
Savršen poslovni odnos, ali ništa više od toga. Jarac suviše koncentrisan na poslovni uspeh ostvarenje svojih ambicija, nema dovoljno vremena da se posveti Rakovim potrebama. Ipak, ako neko oseti emociju to je upravo Jarac. Njega privlači Rak i za njega on čini idealan izbor, ali nažalost Rak tako ne doživljava ovaj spoj.

JARAC I LAV
Lav ne podleže štednji, a Jarca to izluđuje. Ovo je nespojiva kombinacija. Led i Vatra, može li se iz ta dva elementa nešto dobiti? Jarac teži moralnim i tradicionalnim formama života, dok Lav uživa život punim plućima. Čak do te mere nespojivo da ima tendenciju da izazove obostrano gađenje.

JARAC I DEVICA
Ovo je kombinacija pragmatičnosti i intelekta. Oba znaka su strogo racionalna, pa se odnos zasniva na materijalnoj sigurnosti i realnom životnom pristupu. Uz njihovu želju za finansijskom sigurnošću, njihova ljubav izaziva da ulože ogromnu energiju prema ispunjenju svojih snova.

JARAC I VAGA
Treba priznati da problem postoji da bi mogao da se reši. Hladnoća Jarca je nešto što, svakako, Vaga neće tolerisati. Oboje vole tradicionalne vrednosti, ali svaka njihova emocija je u suprotnosti.

JARAC I ŠKORPIJA
Ako neko može probuditi strasti hladnom Jarcu onda je to Škorpija. Međutim, Škorpiji istovremeno nedostaje mnogo toga. Ovde je istaknuta variacija toplo-hladnog tuša, ali bez osnova i tenzije koja je Škorpijin pokretač.

JARAC I STRELAC
Kao dva Don Kihota, vi se odlično razumete. Večno mladi u duši, zajedno se upuštate u avanture i delite iste ambicije. Vi definitivno zabavljate jedno drugo. Međutim, kada dođe do realnih porblema skloni ste da se obostrano povučete.

JARAC I JARAC
Ovoje ste ambiciozni i predani. Međutim, preti vam opasnost da u tako ispravnom, na rad usmerenom i strogo isplaniranom životu koji vodite, nemate dovoljno vremena za zabavu i opuštanje. Ako bilo ko od vas zapadne u depresiju, nastaju problemi.

JARAC I VODOLIJA
Jarac je tradicionalista koji se drži sistema, a Vodolija individualista koji voli da ga ruši. Vodolija je usmeren ka budućnosti, dok je Jarac simbol prošlosti. U ovoj kombinaciji Jarac je apsolutno bespomoćan. Postoji mogućnost da nervirate jedno drugo.

JARAC I RIBE
Ribe imaju potpuno drugi sistem vrednovanja u odnosu na Jaraca. One su specijalizovane za izbegavanje realnosti, dok Jarac teži upravo opipljivim stvarima. Međutim, postoji izvesna mogućnost uzajamne dopune. Ribe mogu da oboje vezu maštom, dok Jarac ume da prizemlji situaciju.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK