ASTRO FRKA: Koja su četiri znaka najveće svađalice?Lavovima ponos ne dozvoljava da se izvine, a Ovnovi napadaju direktno…..

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Lavovima ponos ne dozvoljava da se izvine, a Ovnovi napadaju direktno. Proverite da li i vi spadate u kategoriju prznica.

OVAN

Kad se naljuti sklonite mu se sa puta. Zasuće vas rafalima ružnih i nepristojnih reči, tako da nećete znati šta vas je snašlo. Ovnovima nije strano (ni ženskim) da se upuste i u fizičke obračune. Ako mu se suprotstavite to će ga još više razjariti, ali isti će efekat imati i ako ostanete ravnodušni na njegove izlive. Teško mu je ugoditi. Njega bes ume prilično dugo da drži.

BLIZANCI
Kao velikim pričalicama, Blizancima nije strano da uđu u veće polemike i rasprave. Vrlo su nervozni i živahno gestikuliraju dok se raspravljaju. Najviše ih može iritirati izostanak reakcije suprotne strane ili tabora. Pokušaće da oponašaju sličnu hladnokrvnost i da sačuvaju ono malo probranosti (a nije im „fitilj“ dugačak), a onda će sa nestrpljenjem ponovo „podbosti“. Skloni su da, kada nešto popravljaju, to i polome samo zato što im je predmet „neposlušan“ i proces popravke ne ide onako kako su oni zamislili. Brzo ih prođe taj talas, pa i zaborave zbog čega i na koga su ljuti.

LAV
Kad se naljuti, pokazaće to, ali uzdignute glave. U „obračun“ se neće upuštati, ali će pamtiti do kraja života da ste mu se negde suprotstavili – zamerili. Ne maštajte o tome da će se Lav usuditi na prvi korak pomirenja. Ma ko da je u pravu, ako želite da zadržite taj odnos, moraćete vi da preuzmete inicijativu. Osim ako i vi niste Lav… E, onda ste u problemu.

ŠKORPIJA
Ona je prijatelj do kraja života, veoma odan i lojalan, ali ako je izneverite, posvetiće sve vreme smišljanju adekvatne osvete, devetog kruga Danteovog pakla samo za vas. Ne samo što će biti posvećena, već će to ići do mere opsesivnosti, jer vi ste povredili Škorpiju! Ne pokušavajte sa izvinjenjima, ne nadajte se oproštaju. Molite za milost i da kazna bude što blaža.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD