ASTRO FOBIJE: Ovan ne poznaje strah, a Blizanac ga ne pokazuje

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kakav odnos imaju znakovi zodijaka i kako se ponašaju u opasnim situacijama, otkrijte sada.

OVAN

Ako i postoji neki vid straha, kod Ovna će to biti, eventualno, strah od samoće. Pripadnici ovog znaka su adrenalinski zavisnici i život prihvataju u paketu sa rizicima. Ovan neće ispoljiti razumevanje prema tuđim fobijama, jer mu je taj termin apsoluto stran.

BIK

Iako stabilnog i čvrstog karaktera, Bik koji nikada ne pokazuje slabosti, biće sablasno prepadnut pri pomisli da je bez novca. Njega nedostatak materijalnih sredstava destabilizuje i izmiče mu tlo pod nogama. Strah od gubitka materijalnog za njega poprima paranoidnu formu.

BLIZANAC

Plaši se da, nekom nesrećom, ne bude stavljen u poziciju da zavisi od nekoga. Za Blizanca bi bilo podjednako traumatično da mu sudbina bude vezana za jedno mesto i jednu osobu. On neće priznati svoje strahove da neko ne bi manipulisao istim.

RAK

Ova krhka i preplašena stvorenja, rađe će se zavući u svoju čauru nego se izložiti bilo kojoj riskantnoj životnoj situaciji. Rak je stalno pod nekim brigama. Užasava ga pomisao na bolest – bila ona njegova ili njegovih bližnjih.

LAV

Strah od gubitka položaja je do te mere izražen da je Lav u stanju da priredi dramatične scene. Takođe, užasava se pri pomisli da bi ga neko mogao ismejati i ugroziti njegov društveni status. Za njega bi gubitak časti i dostojanstva bio veoma traumatičan.

DEVICA

Devica ne strahuje toliko od bolesti koliko od toga da će izgubiti kontrolu nad sobom i sopstvenim životom. Do ludila bi je dovela pomisao kada bi nešto moglo da joj poremeti ustaljene navike i red kojeg se ona pridržava. Svako odstupanje izaziva panične napade.

VAGA

Vaga je u paničnom strahu da neće ostaviti utisak na okolinu. Ne daj Bože da se nekome ne dopadne i da izazove nečiji podsmeh. Strahuje i od toga da bi se moglo saznati da ona svoj život i ne drži strogo pod kontrolom kako inače prezentuje.

ŠKORPIJA

Mada se malo čega plaši i ume da trpi bol, i ona ima svoje slabosti. Škorpija se užasava starosti i gubitka interesovanja od strane suprotnog pola. Najviše je plaši da bi voljena osoba mogla biti neverna. To je nešto što bi je potpuno dotuklo.

STRELAC

Strelac se plaši nasilja i nepravde kako u svom okruženju, tako i na globalnom nivou. Ipak, paranoidni strah bi izazvalo ukoliko bi mu nekim slučajem bio oduzet pasoš. Uskratiti mu putovanja, značilo bi da mu je uskraćen život.

JARAC

Jarac se pribojava svega što je nepoznato ili što dolazi sa drugih područja. Kao najveći tradicionalista, sumnjičav je prema inovacijama. Jarac se takođe plaši okultnih i paranormalnih pojava. Izbegavaće svaki razgovor na tu temu.

VODOLIJA

Ovaj znak se užasava prosečnosti i osrednjosti. Zaista bi bila skrhana bolom kada bi jedna Vodolija doživela situaciju “imao pa nemao“. Gubitak kućnog ljubimca bi je potpuno slomio. Ako i ima neke fobije, one mogu biti dosta neuobičajne.

RIBE

Ribe se najviše plaše da ne budu uhvaćene u laži. Pošto je čitav njihov život iluzija u koju su sebe ubedili, suočavanje sa realnošću njima bi izazvalo šizofrene napade.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €