ASTRO FLERT: Zavedi me, u strasti povedi me….Hajde da se „muvamo“!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Hajde da se „muvamo“: ko je sklon melanholiji,a ko naprosto dobija alergijske reakcije od samoće, ko je smeliji u izražavanju osećanja i zašto Ribe ćute, a Device gledaju kroz lupu, otkrijte u ovom tekstu.

U okviru 12 znakova Zodijaka, možda bi najbliži opis bio ako bismo zamislili 4 osnovna tipa temperamenta i to pomnožili sa 3 podvrste, tada dobijamo spektar akcija i reakcija. Emotivni život svakog od nas je zasebna i jedinstvena priča. Svi smo mi razvili određene kriterijume, strategije i odbrambene mehanizme u ovoj veoma važnoj životnoj oblasti.

OVAN
Ovaj znak je najdirektniji u pristupu, kominikaciji i upoznavanju. Ovan vam neće zavijati priče u ukrasne papiriće, niti će vam nuditi lažna obećanja. Sa svojim samouverenim stavom, jasno će vam staviti do znanja ono što želi. Kao vrlo potentan, predstavnik ovog znaka neće okolišati da vam direktno ponudi jedan seks po principu „lepo na slepo“. Kako je nemaštovit u igri zavođenja, kompenzovaće taj nedostatak u daljim susretima. Ukoliko se ostvare, naravno, jer je on malo više zauzet samim sobom.

BIK

Lagano – to je ključna reč. Bik će smišljati strategije i načine danima, nedeljama… Na njegov prvi korak možete čekati poprilično. Ako ste baš vi postali fokus njegove pažnje, shavtite to kao satisfakciju, jer su njegovi kriterijumi vrlo visoki. Kada se konačno usudi na prvi korak, posle izvrsne večere uz pažljivo birano vino, toliko će ofanzivno krenuti u „napad“, da nećete imati vremena za razmišljanje i prepustićete se sočnim i strasnim „fleševima“, kao pod dejstvom magije.

BLIZANCI
On će prvi primeti vas, a onda počinje instiktivno da radi njegova mašina za rasplamsavanje bujne mašte. Brzinom svetlosti on je već tik uz vas, i gle čuda, njegova ruka je sasvim slučajno skliznula niz vaše butine. Gotovo uvek je dobro raspoložen, a neiscrpan je izvor zabavnih tema. Lako će vas uvesti u svoju „priču“, a vi nećete biti svesni da hodate ka njegovom tajnom skrovištu.
Dok vas fiksira pogledom, vi ni ne slutite da iza vas stoji još neko, njemu podjednako, privlačan.

RAK
Ako bi neko umesto njih mogao da flertuje sa vama, negovoj sreći ne bi bilo kraja. Nije da ne uživa u igri zavođenja, ali Rak ima ozbiljan strah od neuspeha jer se to odražava na samopuzdanje koje mu je inače u deficitu.
Ako preskočimo taj deo gde će prosuti ogromnu količinu stidljivosti, kada bude sasvim siguran u obostrane simpatije, obasuće vas nejnežnijim rečima, poljupcima i snažnim zagrljajima.
Vratiće vas u dane najlepšeg osećaja topline i sigurnosti iz detinjstva.

LAV

Ovde imamo jednog razboritog i samosvesnog zavodnika kojem ćete teško odoleti, a u najmanju ruku bićete fascinirani tolikom količinom usmerene energije. Dobićete utisak da je samo vas čekao čitav svoj život. Lav ne priznaje neuspeh i svakom osvajanju pristupa vrlo unosno, gde nema mesta odupiranju. On će vas želeti kao trofej, pa ne doživljavajte to suviše lično.
Vaš je zadatak da mu se beskrajno divite i date do znanja koliko je on, zapravo, neodoljiv.

DEVICA
Tipična Devica nije neko ko skreće pažnju na sebe svojim ekscentričnim ponašanjem, niti ekstravagantnim oblačenjem. Da bi pristupila igri zavođenja, ona će detaljno razmotriti sve solucije i napraviti kalkulaciju da li je sve vredno pokušaja.
Vrlo je izvesno da ako je čak i nesvesnim gestom odbijete, povratka više neće biti.
Devica će vas osvajati logikom i racijom tako da nećete biti načisto da li je po sredi sklapanje poslovnog ugovora ili blaga prijateljska naklonost.

VAGA
Ovo je najšarmantniji znak zodijaka. Ako se iko rodio kao zavodnik, onda ovaj znak zauzima prvo mesto na toj listi. Pored toga što im je fizionomija savršena, oni imaju i prijatne manire, gracioznost sa stavom. Njima igre zavođenja spadaju u omiljeni hobi i to za njih dobija formu umetnosti.
Vaga ne voli osobe koje se brzo predaju, popuštaju i samim tim skraćuju momente užitka u igri. Ona će pre promeniti objekat interesovanja, nego dozvoliti da je neko ponizi prekidanjem seanse.
Kad osvoji, ona će tragati za još izazova, jer jedino joj to može biti motiv i pokretač. Ako to ne nađe u jednoj osobi, nju će vetar odneti ka drugim izazovima.

ŠKORPIJA
Stop! Na Škorpiju se ne može ostati ravnodušan. Njena taktika zavođenja je neprevaziđena. Ko bi pohađao kurs iz ove oblasti, slobodno za mentora može da izabere ovaj znak.
U stanju je da izvodi nemoguće misije da bi vam se konačno kao otrov uvukla pod kožu. Osećate njenu prisutnost, a niste sigurni da li vam smeta ili godi. Igre toplo-hladno su neizostavni deo procedure. Škorpija će vas ostaviti zbunjene i u neznaju da li vas prezire ili obožava.

STRELAC
Strelac će vas toliko brzo uvesti u priču, pa ćete imati utisak da ste već na nekom egzotičnom putovanju. Fasciniraće vas raznim zanimljivim temama, u glavnom o dalekim destinacijama koje je posetio, o sportskim zanimljivostima i aktuelnim temama za koje on poseduje ekskluzivni izvor.
Ciljaće na priče koje vas ostavljaju bez daha, sa njim ćete se osećati kao sa dugogodišnjim poznanikom.
Kad oseti da ste apsolvirali svu tematiku iznenada će uslediti napad bez najave.

JARAC

Strategija i disciplina su glavna oružja Jarca ukoliko se usudio na izazov flerta i pod uslovom da to ne remeti biznis planove. Nema on vremena da se upušta u sfere koje mogu da poljuljaju njegov ugled.
Pžljivo će zato birati partnera i to će zasigurno biti na „duge staze“. Za to je neophodno da stekne potpuno poverenje u vas. Ono što bi trebalo da se zove zavođenje, kod Jarca podrazumeva vrlo ciljanu i obrađenu taktiku koja će trajati u nedogled.
Za početak ostaviće vam svoju vizit kartu.

VODOLIJA
Ako vas neko iznenadi svojim izjavama i načinom pristupa, nema greške Vodolija vas osvaja. Radiće najluđe stvari ne bi li vas opčinili. Pričaće vam najneverovatnije stvari o zvezdama i astronomiji koje niste imali prilike da čujete.
Nije isključeno da će vam pokazati i umeće pravljenja elektronske muzike ili vas povesti na najčudnija mesta i vidikovce samo njoj znane. Ali ne pomišljajte da je reč o romantici, stvar je samo u pronalaženju još neistraženih prostora i ideja.
Ako ste za jednu ludu i nezaboravnu avanturu, razumećete se, ako pak pribegavate mirnijim lukama, bežite glavom bez obzira, ovde je napon veoma visok!

RIBE
Rađe zavođene nego zavodnici, Ribe je ipak teško razumeti. U svojim iluzijama vi gubite jasnu sliku njenog doživlaja i njenih očekivanja. Kad vas pogleda nekako snenim pogledom pomislite da je sva ljubav ovog sveta trenutno u vašem stomaku, ali ako obratite pažnju videćete da je isti pogled upućen svakome u okruženju.

Riba će u odnosu na verbalnu komunikaciju ređe primeniti telesnu, ali nežno, tako da se nećete osećati neprijatno, niti ćete se zapitati otkud takva bliskost iznenada. Sve će se odigravati toliko čarobno da ćete biti u dilemi ko zavodi, a ko je zaveden. Kao hipnotisani, nećete biti načisto u kom smeru idete sa ovim znakom .

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK