ASTRO DOMAĆINSTVO: Devicu hvata histerija ako uoči trag prašine, Rak uživa u kulinarskim veštinama

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Nije naša krivica, ako nismo skloni svim kućnim obavezama – kriv je horoskop. Koji je vaš odnos prema domaćinstvu?

OVAN

Ovan Žena nije rođen kao rob, i to zaboravite. Naravno, postoje određene stvari koje trebaju biti “pod konac“ u kući kako bi se omogućilo da jednostavno i bez gubitka vremen pronađete svoje stvari, ali to je sve.

BIK

Ovo je robinja i ljubavnica! Ona želi da se brine da sve bude u redu i „čisto“. Inače nije mirna. Ako imate puno posla ili vreme ograničeno, one su u stanju žrtvovati san i odmor, kako bi kuću držale urednu.

BLIZANCI

Kada se odluči da obavi kućne poslove, baviće se najsitnijim detaljima. Ostatak, da se razumemo, neće privesti kraju. Vodiće neko vreme računa da održi taj njen zamišljeni red, a onda opet iznova.

RAK

Za ženskog Raka, kuća je njen lični raj. Tu stvari moraju biti besprekorne. Ipak, kućni poslovi su joj dosadni, ali kuvaće sa užitkom i ljubavlju.

LAV

Žena Lav će ići za svojom kućnom pomoćnicom i proveravati. Ona želi da njen prostor bude besprekoran. Najveći akcenat će staviti na kupatilo koje mora da blista.

DEVICA

Za Devicu primarna je higijena. Ona je svesna da svaka mogućnost postojanja mikroba u kućnom prostoru može da doprinese narušavanja zdravlja. Ona troši najviše svoje energije na čišćenje i dezinfekciju.

VAGA

Ona je redovna u kućnim poslovima. Bar su na ovom polju Vage vrlo organizovane. Ona uživa pohvale gostiju kako je njen dom čist i opremljen sa velikim stilom.

ŠKORPIJA

Za Škorpiju upošte nije neuobičajeno da nema veze sa kuhinjom i kuvanjem. Što se tiče reda i čistoće, vodi se teorijom da ima mnogo ozbiljnijih stvari u životu nego juriti prašinu po kući.

STRELAC

Ovo su žene koje pre vole da se zabave nego da se bave kućnim poslovima. Osim toga, prijatelji je čekaju. U ostalom, suviše malo vremena provode kod kuće i skoro da se ništa ni ne menja.

JARAC

Ovo je tradicionalna i pedantna kućica u kojoj preovladavaju skromni predmeti i rustični detalji. Žena Jarac smatra da je njena uloga da na najbolji mogući način brine o svojoj porodici. Njena kuća je uvek uredna i čista.

VODOLIJA

Svaka kućna uloga je nekvalitetno provedeno vreme. Žena Vodolija se bavi izradom patenta koji ženu lišava ovog bremena.

RIBE

Ni u mislima ne postoji šansa da borave u kući koja je u neredu. Sve treba biti na svom mestu i čisto. Ipak, postoje neke situacije koje se mogu tolerisati, a to je njihov “kreativni nered“.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.