ASTRO: Device, odahnite u 2021 (astrologija)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ne oklevajte da napravite iskorak u 2021. za svoje potrebe i prosperitet. Svi vaši napori bi doživeli uspeh, ali ne nasedajte na primamljiva laskanja. Planetarna pozicija podržava vaš intelektualni rast i razvoj. Razumite svoje pluseve , a i svoje minuse u ovom periodu. Pokušajte da otkrijete nešto korisno za sebe.

KARIJERA

Vaš poslovni život će biti ispunjen novim mogućnostima tokom ove godine. Timski rad će biti optimalan opcija. Prestoji vam intenzivnija saradnja sa kolegama i nadređenima. Ovo je pogodan trenutak da konsolidujete svoj položaj u poslovanju uspehu. Vaši projekti će biti na pravom putu i sa pouzdanošću vam je osiguran prosperitet. Neki od vas dobiće podršku koja može dovesti do velikih pozitivnih promena u profesiji. Postavite prioritete na ovom polju.

LJUBAV

Emotivna strana i odnosi će biti solidni u ovoj godini. Međutim, ova rečenica bi zvučala sjajno da ne postoji to, za vas karaktreistično, “ali“. Vas će vući talas želja promena i nećete se zadovoljiti standardima. Poželećete više nego što ste do sada očekivali. Vama je jednostavno dosta rutine i ići ćete na kartu “sve ili ništa“. Potreba za nekim uzbudljivim avanturama dovešće vas u situaciju prevelikih očekivanja. Vodite računa da ne ostanete razočarani. Prekoračili ste neke limite i započeli vrtlog strasti još tokom 2014. Na vama će biti izbor, hoćete li gledati uzbudljiv film na ekranu sa vašom polovinom ili ćete biti akter neke životne drame.

FINANSIJE

Ove godine vaše finansije će se izbalansirati pod kontrolom i strogim režimom. Mogli bi da se i dalje držite ustaljene strategije za vaše mere štednje. Većih izdataka ne bi trebalo da bude, ali ni većih dobitaka. Izvesno je da ćete pokriti neke minuse i, moglo bi se reći, da ćete svesti standard na “pozitivnu nulu“.

ZDRAVLJE

Što se ovog polja tiče, ove godine ćete se osećati mnogo bolje nego prethodne. Biće više prilika da se odmorite, opustite i time napunite nove baterije. Međutim, kraj godine može dovesti do nekih neželjenih zdravstvenih problema. Vaš digestivni i nervni sistem biće osetljiv u tom periodu. Ovo možete sprečiti uz strog režim ishrane.

PORODICA

U 2021. Device će imati bolji odnos sa članovima porodice. Biće dosta trenutaka uživanja u zajedničkim planovima i aktivnostima. To će biti ohrabrujuće za neke članove vašeg doma. Ipak, biće nekih odvajanja i odsustva zbog poslovnih obaveza. Eventualni problemi mogu biti vezani u izražavanju svojih emocija prema partneru. Međutim, saradnja će učiniti čuda i imati za rezultat harmoniju i sreću.

PUTOVANJA

Postoje uzbudljive mogućnosti za putovanja i otuda želja za istraživanjem nepoznatog i novim avanturama. Pratite upozorenja da se ne zanesete previše jer bi to moglo da se odrazi na sva polja i poljulja čitav koncept ove godine.

 

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

MAKEDONIJA

35,4 MKD

SLOVENIJA

1,05 EUR

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.