ASTRO: Crno-beli svet horoskopa…Ekstremno dobre i loše karakteristike znakova zodijaka

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Otkrivamo vam ekstremno dobre i loše karakteristike znakova zodijaka. Postoje izvesne kontradiktornosti u jednom biću, a ovde je reč o crnoj i beloj strani profila jednog znaka.

OVAN

Ovnovi su velike vođe, časni, hrabri i odvažni. Vojskovođe, odlični hirurzi i vrhunski sportisti. Kao pojava su veoma atraktivni zbog svoje sportske građe. Ljudi ih poštuju jer odišu autoritetom.
Mračna strana njihove ličnosti je u tome što umeju biti veoma agresivni, to su potencijalne ubice iz afekta. Njihov “fitilj“ je veoma kratak ili ga gotovo nemaju. Brzo planu.

BIK

Ovaj veliki domaćin ume da ugosti i pričini vam mali raj od života za trenutak. On važi za dobrog ljubavnika i trenuci sa njim odišu dubokom strašću i uživanjem. Obično su talentovani u oblasti umetnosti, najčešće je to pevanje.
Sa druge strane, Bik je lenj do besvesti. Ne očekujte da biste uspeli pokrenuti na akciju ili ga naterati da preuzme inicijativu. Njegovi izlivi besa su retki, ali ostaju upamćeni.

BLIZANCI

Inteligentni, zabavni i beskrajno šarmantni Blizanci su savršeni sagovornici. Sa njima nikada ne manjka dobrog provoda. Odlični govornici, pisci i akrobate, sa njima ovaj život postaje igra.
Ipak, na pripadnike ovog znaka nikada se nemojte osloniti. Slagaće vas i neće mariti čak iako zna da niste naseli. On ne poznaje granice i preterivanje je za njega samo stvar percepcije.

RAK

Toplina, ljubav i odanost su karakteristike Raka. Sa njim se provode nezaboravni trenuci. Brižni su i olako stvaraju osećaj pripadnosti. Dobri su roditelji i poslušna deca.
Tamna strana ovog znaka je što suzama kupuje. One su glavno oružje da obezbdi i vreme i novac i ljubav i sreću. Umeju da izmanipulišu ljudima i situacijom.

LAV

Plemenit, šarmantan i osećajan. Lav je sjajan kao glumac, spiker i političar. Dok su sva svetla uperena u njega, on je savršenstvo bez mane.
Ali… Ovaj znak ume da bude izuzetno grub i bezobziran. U stanju je da ponizi druge da bi sebe istakao. On ne pita za cenu slave. To je onaj heroj koji pomaže ugroženima samo pred objektivom kamere.

DEVICA

Besprekorno uredna i čista Devica je savršen analitičar. Nećete naići na objektivniji stav do njenog. Zbog urođene potrebe za preciznošću i disciplinom, one pokazuju svoje najbolje osobine u polju medicine.
Tamna strana je što su ovo “roboti“ koji ne priznaju ljudske greške. Kod njih je svaka emocija raciolizovana. Svi imaju isti tretman. Njihova urednost dobija formu psihičkog problema.

VAGA

Neprevaziđenog šarma, Vaga je savršen prototip lepote. Ovo su uglavnom svetski modeli, manekeni, ali i sudije tj. advokati. Pravdoljubivi su i cene istinu. Ljubav sa njima je filmska romansa.
Ipak, Vage mogu biti vrlo površni ljubavnici. Njima je bitan njihov status i ugled, smatraju da su jedinstvene i svesne svojih atributa ne pružaju maksimum.

ŠKORPIJA

Humanitarni aktivisti, savršeni ljubavnici, energični govornici, strastveni obožavaoci Škorpije umeju blistati u mnogim oblastima. Vrlo su naglašenih intuitivnih sposobnosti.
Ono što kvari celu impresiju jeste bolesna posesivnost i ljubomora. Ubice iz zasede, sa predumišljajem. Ozbilni su protivnici i osvetnici.

STRELAC

Večiti putnik i avanturista. U društvu Strelca ćete sigurno zaboraviti na sve svoje brige. Informisani su i pogodiće temu koja baš vas zanima. Oni su intelektualci visoko obrazovani i svestrani.
Druga strana njihove ličnosti je da nisu zainteresovani za kompromise, njih ne možete vezati za jedno mesto. Ostaviće vas negde ne mareći kako ćete dalje. Potpuno odsustvo pažnje i brige.

JARAC

Jarac je odličan biznis partner. Ambicija i lojalnost dovodi ih na rukovodeće pozicije velikih kompanija i korporacija. Njihova istrajnost i izdržljivost su osobine o kojima drugi mogu sanjati. Sjajni su savetnici i zabavni su u društvu.
Međutim, ovaj znak je zaista emotivno “hendikepiran“. Oni jednostavno nemaju talent da se otvore za ljubav. Saosećajnost ne postoji u njihovom rečniku, boemski pristup životu u njima izaziva prezir i gađenje.

VODOLIJA

Kreativni umetnici, inovatori, piloti i astrolozi. Vodolije su omiljeni drugovi. Solidarni su i uvek prepuni novih ideja. Njihov radoznao duh ih zavlači u različite životne sfere i sa njima uvek ima tema za obradu.
No, Vodolije nisu nikome istinski privržene. One teže isključivo slobodi i loši su partneri na duge staze. Umeju biti vrlo neprijatno direktni u izskazivanju svog mišljenja.

RIBE

Senzitivne i emotivne Ribe će svima pružiti pažnju i pomoć. Odlični su psiholozi i psihijatri. Takođe umeju biti nadareni na polju umetnosti. Sa savršenom intuicijom prepoznaće sve vaše potrebe.
Ali, pripadnicima ovog zanka sa opreznošću treba pružiti poverenje. Često nisu u kontaktu sa realnošću i imaju tedenciju ka dubokim psihičkim sukobima. Sklone su zloupotrebi medikamenata i konzumaciji psihoaktivnih supstanci.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €