ASTRO: Blizancima moguća prinova tokom 2021 (astrologija)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ova godina će verovatno doneti velike promene u vašem ličnom životu. Vaše ambicije i ideje će zauzeti opipljiv oblik ovog puta. Poslednjih nekoliko godina bili ste na raznim iskušenjima i testovima, ove ćete se skrasiti. Pruža vam se mogućnost da dišete punim plućima, a pozicija planeta će vam pomoći da odaberete svoje prioritete.

KARIJERA

Planete će vam pružiti mogućnost da tokom godine radite na dugoročnom programu. Takođe očekujte nešto intenzivniji period od uobičajenog. Povremeno ćete nailaziti na nerazumevanje radnog okruženja i povremene nesuglasice sa kolegama. Pokušajte da izbalansirate situaciju i ne naprežete svoj odnos zarad samopotvrđivanja u profesionalnoj sferi. Vaša kreativnost će svakako doći do izražaja, a krajem godine će se primetiti vaši rezultati u karijeri.

LJUBAV

Ova godina je u znaku stabilnosti na polju emocija. Vaš odnos će dostići novi nivo gde biste mogli da otvorite neke nove dimenzije. Emotivnost i romantičnost će biti pojačani, ali pazite da ne gušite druge. Moguće je da će vam samopouzdanje biti jača strana i usaditi u vama novi osećaj zadovoljstva u životu. Generalno, predstoji vam period ispunjen optimizmom. Oni koji su već u vezama, imaće prilike da osete neku novu iskru. Budite smeli u donošenju važnih odluka. Oni sami će biti malo izbirljivi po pitanju pronalaženja partnera, ali biće obezbeđeni širokim mogućnostima sredinom godine.

FINANSIJE

Vaš finansijski status će pretrpeti obnove i reforme. Postoji mogućnost fokusiranja na dugoročnih ciljeva i predispozicija da svoj većinski plan ispunite. Verovatno ćete se susresti sa neželjenim rashodima, stoga imajte uvid u svaki trošak i vodite njihovu evidenciju. Upravljajte svojim finansijskim osećajem sigurnosti i prihvatite spekulacije samo u okviru dozvoljenih zakonskih granica. Ne očekujte iznenadnu sreću, oslonite se samo na naporan rad.

ZDRAVLJE

Vaše fizičko i mentalno zdravlje će biti malo nestabilno u prvoj polovini godine. Ne iscrpljujte se previše, dajte sebi malo odmora i uživajte. Saznajte svoje unutrašnje duševne potrebe i dajte im na značaju. Odredite šta vam zapravo čini zadovoljstvo i prepustite se.

PORODICA

Možete se prepustiti lepim trenucima sa porodicom. Neka prinova bi mogla da donese radost i sreću. Izvesna kupovina visoke vrednosti je pod znakom pitanja. Sleduju vam neke strepnje i strahove tokom drugog dela godine. Samoća i mir će vam vratiti harmoniju.

PUTOVANJA

Povoljna godina za putovanja, ali finansijska situacija neće pokriti tu mogućnost. Na vama će biti da odlučite šta je prioritet.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

MAKEDONIJA

35,4 MKD

SLOVENIJA

1,05 EUR

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.