ASTRO: Blizancima moguća prinova tokom 2021 (astrologija)

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Ova godina će verovatno doneti velike promene u vašem ličnom životu. Vaše ambicije i ideje će zauzeti opipljiv oblik ovog puta. Poslednjih nekoliko godina bili ste na raznim iskušenjima i testovima, ove ćete se skrasiti. Pruža vam se mogućnost da dišete punim plućima, a pozicija planeta će vam pomoći da odaberete svoje prioritete.

KARIJERA

Planete će vam pružiti mogućnost da tokom godine radite na dugoročnom programu. Takođe očekujte nešto intenzivniji period od uobičajenog. Povremeno ćete nailaziti na nerazumevanje radnog okruženja i povremene nesuglasice sa kolegama. Pokušajte da izbalansirate situaciju i ne naprežete svoj odnos zarad samopotvrđivanja u profesionalnoj sferi. Vaša kreativnost će svakako doći do izražaja, a krajem godine će se primetiti vaši rezultati u karijeri.

LJUBAV

Ova godina je u znaku stabilnosti na polju emocija. Vaš odnos će dostići novi nivo gde biste mogli da otvorite neke nove dimenzije. Emotivnost i romantičnost će biti pojačani, ali pazite da ne gušite druge. Moguće je da će vam samopouzdanje biti jača strana i usaditi u vama novi osećaj zadovoljstva u životu. Generalno, predstoji vam period ispunjen optimizmom. Oni koji su već u vezama, imaće prilike da osete neku novu iskru. Budite smeli u donošenju važnih odluka. Oni sami će biti malo izbirljivi po pitanju pronalaženja partnera, ali biće obezbeđeni širokim mogućnostima sredinom godine.

FINANSIJE

Vaš finansijski status će pretrpeti obnove i reforme. Postoji mogućnost fokusiranja na dugoročnih ciljeva i predispozicija da svoj većinski plan ispunite. Verovatno ćete se susresti sa neželjenim rashodima, stoga imajte uvid u svaki trošak i vodite njihovu evidenciju. Upravljajte svojim finansijskim osećajem sigurnosti i prihvatite spekulacije samo u okviru dozvoljenih zakonskih granica. Ne očekujte iznenadnu sreću, oslonite se samo na naporan rad.

ZDRAVLJE

Vaše fizičko i mentalno zdravlje će biti malo nestabilno u prvoj polovini godine. Ne iscrpljujte se previše, dajte sebi malo odmora i uživajte. Saznajte svoje unutrašnje duševne potrebe i dajte im na značaju. Odredite šta vam zapravo čini zadovoljstvo i prepustite se.

PORODICA

Možete se prepustiti lepim trenucima sa porodicom. Neka prinova bi mogla da donese radost i sreću. Izvesna kupovina visoke vrednosti je pod znakom pitanja. Sleduju vam neke strepnje i strahove tokom drugog dela godine. Samoća i mir će vam vratiti harmoniju.

PUTOVANJA

Povoljna godina za putovanja, ali finansijska situacija neće pokriti tu mogućnost. Na vama će biti da odlučite šta je prioritet.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €