Astrofon21

ASTRO BLIZANCI: Odnos Blizanaca sa ostalim znakovima Zodijaka…Blizanci su, kao vazdušni znak, veoma prilagodljivi….

Blizanci su, kao vazdušni znak, veoma prilagodljivi i gotovo sa svakim znakom mogu da naprave kompromis. Pročitajte kakav je zaista njihov stav prema drugima.

BLIZANCI I OVAN
Ova energija kompatibilnosti donosi sjajan odnos u komunikaciji i zajedničkim interesovanjima. Oba znaka su naglašenog temperamenta, te u ovakvoj kombinaciji ne izostaje akcija, dobar provod i strastveni momenti.

BLIZANAC I BIK
Blizanac prema Biku oseća jaku privlačnost, ali neusklađeni karakteri ne dozvoljavaju ovom paru da dugo opstane. Blizancima smeta Bikova inertnost i nezainteresovanost, pa im u ovakvoj vezi može biti prilično monotono.

BLIZANCI I (opet) BLIZANCI
Poštedećemo vas vica da postoje četiri osobe u ovakvom odnosu. Svestranost je vrlina u ovom spoju, ali nestabilna veza je nešto na šta se mora računati. Ovde se radi o intelektualnom stimulansu i konstantnim preokretima. Onda kada se čini da je uspostavljen sklad, eto novih momenata.

BLIZANCI I RAK
Rak je vodeni znak koji svet doživljava duboko emotivno, dok „vazdušni“ Blizanci intelektualno postavljaju iznad emocija. Moglo bi se reći da u ovakvoj kombinaciji postoje slični motivi, ali različiti temperamenti. Ipak, Blizanci su u večitoj potrazi za „majkom“, a Rak je najbolji izbor za tu opciju.

BLIZANCI I LAV
Kombinacija upućuje na savršeno prijateljstvo. Oboje vole da brbljaju do iznemoglosti. Mada romantična temperatura može biti mlaka za jednog vatrenog Lava, tako da Blizancima nema mesta u Lavljem srcu. Oni su suviše nestalni za Lava kojem je neophodno divljenje u kontinuitetu.

BLIZANCI I DEVICA
Iako ih spaja zajednička planeta, jedina zajednička karakteristika im je bistrina uma. Blizanci preferiraju zabavu, previše površnih odnosa i veza, dok je kod Devica striktno određen cilj i pravilnik življenja. Isto ovo je izraženo i u seksualnom odnosu.

BLIZANCI I VAGA
Ovaj spoj je kompatibilan. Dva „vazduha“ neuhvatljive i nestalne prirode. Oba znaka vole zabavu i kao spoj prolaze kroz nezaboravne životne trenutke. Po njima se pišu knjige i scenariji za filmove. Oni jedno drugome bude strast. Međutim, kada život nametne realne probleme, svako „beži svojoj mami“.

BLIZANCI I ŠKORPIJA
Vi živite na potpuno različitim planetama. Oba znaka imaju sposobnost da čitaju ljude, na suprotne načine, pa da ih kao stare stripove odbacite. Dok Blizance Škorpija zbunjuje svojom tajnovitošću, time im pospešuje libido. Ipak, teško da će Bizanci izdržati pritisak Škorpijske posesivnosti i ljubomore koja se sistematski razvija tokom veze.

BLIZANCI I STRELAC
Ovo su dva suprotna znaka koja imaju više zajedničkih karakteristika nego što bi se moglo pretpostaviti. Blizanci su gospodari „nižeg uma“, dok su Strelčevi „višeg intelekta“. Ovde je komunikacija vrlo izražena i ova dva znaka se savršeno verbalno razumeju. Može se započeti milijardu projekata. Spoj ova dva znaka je idealna kombinacija.

BLIZANCI I JARAC
Ovaj sklop možemo i ovako da predstavimo: muzički producent komponuje soul ’70-ih godina, sa fanki elektronskim elementima. I da ste pokušali da pronađete više suprotnosti, ne biste uspeli. Blizanac je svestran i nemiran, a Jarac oprezan i konzervativan. Vidite li mogućnost opstanka ove veze (pod uslovom da je uopšte i došlo do nje)?

BLIZANCI I VODOLIJA
U ovom sklopu postoji neprevaziđena energija. Seksulani odnosi mogu biti fantastični do osećaja astralne projekcije. Ovaj par pretenduje prijateljski odnos uz „beneficije“ i to na obostrano zadovoljstvo. Niko ovde ne trpi da mu sloboda bude ugrožena. Savršen sklop.

BLIZANCI I RIBE
Vaš odnos zavisi od momentalnog raspoloženja. Oba znaka su duplo simbolizovana što ukazuje na neke nepomirljive unutrašnje sporove. Ekstremni su principi harmonije. Ili je ima do savršenstva ili je do te mere narušena da ozbiljno ugrožava blagostanje. Strast nije sporno pitanje, ali ona se ili dešava na prvi pogled ili nikada neće postojati.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK