ASTRO BIK: kako se Bikovi slažu sa ostalim znakovima Zodijaka?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Kao zemljani znak Bik ne uspostavlja lako kompromise sa svojim stavovima i načelima. Proverite kako funkcioniše sa ostalim horoskopskim znacima.

BIK I OVAN

O ovoj kombinaciji je već bilo reči. Jednostavno ćemo ponoviti da su ovo dve nespojive prirode i da je veoma teško postići kompromis.

BIK I BIK
Savršena kombinacija za seks, ali ovo je tipičan primer izostanka inicijative. Bikovi, muški, ali i ženski su inertni, pa se postavlja pitanje ko će preuzeti prvi korak. Međutim, ako se spoje teško da ih nešto može rastaviti.

BIK I BLIZANCI
I pored sukoba stavova, što izuzetno nervira Bika, ovo ume da bude veoma zanimljiva kombinacija. Obostran šarm ovaj par čini vizuelno kao lep spoj. Problem je u statičnosti Bika i nestalnom karakteru Bizanaca.

BIK I RAK
Savršena kombinacija za trajne odnose ili bračno partnerstvo. Zajednička osobina im je naklonost ka porodičnim vrednostima. Jedina prepreka može biti prevelika osetljivost Raka koja može ozbiljno zasmetati Biku.

BIK I LAV
Ova je kombinacija gotovo nemoguća. Iako naginju sličnim vrednostima, potpuno drugačije doživljavaju svet. Bik ne može da shvati toliku želju za eksponiranjem i narcisoidnu crtu Lava.

BIK I DEVICA
Strogo poslovna ili prijateljska opcija, jer kao par u emotivnoj vezi nisu kompatibilni. Devica je suviše proračunata, dok je Bik sklon hedonizmu. Seksualno nezadovoljstvo.

BIK I VAGA
S obzirom na to da su pod uticajem iste planete, Venere, ovaj par bi mogao da opsane, ali uz blaži napor. Vaga ume da bude suviše neodlučna u nekim situacijama, a Bik nema strpljenja za takve karakteristike.

BIK I ŠKORPIJA
Već je mnogo puta rečeno da je ovo savršena kombinacija. Od 144 mogućih, ova je u Zodijaku idealna. I na emotivnom i na seksualnom planu ovde caruju sklad i harmonija. Bik i Škorpija imaju iste afinitete i ciljeve.

BIK I STRELAC
Usled nepomirljivih razlika prirode ovde bi dolazilo do čestih nesuglasica. Konstantna težnja za avanturama od strane Strelca nailazi na nerazumevanje statičnog Bika koji se teže adaptira na promene bilo koje vrste.

BIK I JARAC
Težnja ovog para ka sticanju materijalnog bogatstva je podudarna. Njihov odnos može biti skladan i harmoničan, ali pod uslovom da se Jarac uz strpljenje Bika blagovremeno otvori emotivno.

BIK I VODOLIJA
Ovo je nespojiva kombinacija. Dok Vodolija razmatra opcije budućnosti, Bik je znak koji je strogo vezan za sadašnjost. Težnja ka slobodi i netradicionalnim odnosima, liberalnih poimanja kod Bika stvara opšte nerazumevanje.

BIK I RIBE
Bikovi su vezani za realnu i praktičnu sliku, dok Ribe žive u svom unutrašnjem svetu. Ovakav spoj može biti idealna kombinacija dopunjavanja. Moguća je vrlo duboka romansa između njih.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €