ASTRO BICEPS: Naučite kako da ga smuvate u teretani…..Teretana, teretana! Radi grudi svakog dana, leđa i ramena….

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Astrologija je blisko povezana i sa vežbanjem – ona daje detaljne opise stilova treniranje, tako da možete lakše da „pročitate“ ljude na okolnim spravama. Proverite da li se opis treninga vašeg horoskopskog znaka poklapa sa vašim „preznojavanjem“, ali i naučite kako da priđete vežbačima u teretani.

OVAN u teretani nosi crveno. On je uvučen u uske majice, izgleda veoma zavodljivo i najčešće imitira Rokija. Ako želite da mu priđete, sačekajte kraj treninga i pitajte ga za neke savete. Tako ćete mu staviti do znanja da mu se „divite“, a on to voli.

Lako ćete prepoznati BIKA u teretani – on postiže dobre rezultate, superiorno je mišićav, ali se nikako ne nameće – ni odećom, ni pojavom, ni ponašanjem. On voli brze i intenzivne treninge. Najbolje bi bilo da mu pomognete prilikom dizanja tegova, a neće odbiti ni poziv na prijatan ručak posle teretane.

Energični BLIZANCI ne mogu dugo da se zadrže na jednom mestu. Njihovo vežbanje je haotično – idu sa bicikla na tegove, pa na grupne treninge. Mnogo pričaju, pa će vam se činiti da rade sve osim vežbanja. Najbolje bi bilo da ih pitate čime se bave ili da započnete razgovor bez mnogo razmišljanja. Spontana ćaskanja će pridobiti njihovu pažnju.

RAKOVI ne vole da se ističu, oni su stidljivi i deluju zatvoreno. To je varka, da znate, oni samo vole da, dok treniraju u tišini, proučavaju druge. Ako želite da im priđete, budite odvažni i nenametljivi. Zamolite ih da vas upute u pravila teretane, a razgovor ćete lako nastaviti uz kafu posle treninga.

Aerobne vežbe su idealne za LAVA koji voli da pokaže fizičku nadmoć i kondiciju stečenu mukotrpnim vežbanjem. Sa slušalicama na ušima i, naizgled, nezainteresovani za okolinu, Lav dosta pažnje obraća na to kako izgledaju ostali vežbači. Udelite mu kompliment i otvoreno mu se udvarajte, jer on ceni hrabrost.

DEVICE moraju da imaju savršenu opremu, pa i najbolju flašicu za vodu. Na početku im je teško, ali brzo zavole vežbanje. Najviše vole grupne treninge – aerobik, zumbu i jogu. Pitajte ih da vam preporuče neku vrstu treninga i pokušajte da produbite poznanstvo uz česta druženja. Ne žurbajte, polako im dajte do znanja da vam se dopadaju, da ih ne biste zaplašili.

Trenerke i sportska oprema po najnovijim trendovima, najlepši ranac i savršena frizura, sve ovo je potrebno VAGAMA za trening. One odlazak u teretanu posmatraju kao izlazak. Sve vreme dok traje vežbanje, razmišljaju o svojim rezultatima i ogledaju se. Nemojte odmah da im priđite, prvo ih posmatrajte i slučajno dodirnite, Vage vole takve igre.

ŠKORPIJE je teško naterati na vežbanje u zatvorenom prostoru, više vole treniranje u prirodi. Ipak, to što vežbe čine čuda za njihovo zdravlje, za njih je dovoljan razlog da se upute u teretanu gde se najpre zbližavaju sa onima koji takođe ne vole treniranje. Zato ih pitajte: „A da umesto ovog odemo na piće“…

STRELAC je uvek u odličnoj formi, voli šale i lako uspostavlja dobre odnose sa svima. Ne obraća pažnju na one koji nisu strastveni ljubitelji vežbanja. Ponudite im izazov i oni neće odbiti. Takođe, ne zaboravite da se šalite sa njima, oni ne vole mrzovoljne ljude.

Predani vežbanju, JARČEVI ne vole da u teretani sretnu poznanike. Najčešće su praktično obučeni, u opremi koja se brzo suši i u anatomskoj obući. Uz konkretno pitanje i zajedničko vežbanje Jarčevi neće odbiti razgovor, oni to donekle smatraju i kao obavezu i čin pristojnosti.

VODOLIJE će prve krenuti na novu vrstu treninga, jer ne podnose monotoniju. Vole neobičnu odeću jarkih boja, često slušaju muziku na slušalice i imaju najnovije uređaje za merenje pulsa. Sa njima pričajte o aktuelnim temama, razgovor sa njima je lak jer one vole druženja.

RIBE najmanje vole treniranje, ako se i odluče za odlazak u teretanu, svoj „bunt“ će pokazati gledanjem u zid, retro opremom i ignorisanjem „lokalnih zvezda“ u teretani. Pažnju možete da im privučete ako ih pitate za savet kako da izlečite sportsku povredu, jer Ribe vole da pomažu drugima. Pitajte ih i da vam preporuče dobar spa centar, a onda im se pridužite.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

48 RSD

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €