ASTRALNA PROJEKCIJA: Da li vam se nekada čini da vam se ruke tope?

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Možete se svesno projektovati i imati vantelesno iskustvo u realnom vremenu ako vaše čakre ubace u astralno telo dovoljno eteričke materije. U vantelesnom iskustvu stvarnost se posmatra kao objektivna i realna, a vreme je normalno. Evo nekih zanimljivih detalja o astralnoj projekciji.

Za vreme sna, energetsko telo, dvojnik, takođe poznato kao eteričko telo ili telo vitalnosti, uključuje se da se napuni. Ono se širi i otvara da bi akumuliralo i sačuvalo energiju. Dvojnik može to da čini samo za vreme sna. Čakre ubacuju snagu u obliku eteričke materije u energetsko telo. Za vreme ovog procesa punjenja eteričkog dvojnika astralno telo se odvaja i uključuje u astralne dimenzije gde može da stvara i doživljava snove. Za izvođenje ovako nečega potrebna je ogromna snaga uma, vežba i upućenost.

Astralna projekcija nastaje kada je astralno telo projektovano u astralnu dimenziju, gde su stvari različite nego u realnom svetu. Vreme je prošireno i iskrivljeno, tj. jedan sat na astralu može da bude kao nekoliko minuta u fizičkom svetu, zavisno od dela astrala u kome se nalazite. Stvarnost je fluidna i promenjiva.

Mnogi astralni putnici gube svesnost pre nego što izađu iz fizičkog tela i povrate svesnost u astralnoj dimenziji. Postajete svesni nakon odvajanja od fizičkog tela tek kada se nađete u astralnoj dimenziji. Ako propustite svesno izlaženje iz fizičkog tela, imate lucidni san a ne astralnu projekciju, pošto ste postali svesni tek nakon razdvajanja.

Da zaključimo, nakon što je fizičko telo zaspalo, astralno telo se projektuje u fizički svet. Kada se jednom eteričko telo proširi, astralno telo lebdi slobodno iznad fizičkog tela ali unutar uticaja proširenog eteričkog tela. Unutar ovog polja, poznatog kao domet aktivnosti užeta, astralno telo se drži blizu fizičkom svetu pošto je unutar polja eteričke materije.

Kada projektujete astralno telo blizu fizičkog sveta vi nemate telo kao takvo. Ali, um ne može da prihvati ovu činjenicu pa mu obezbeđuje telo misaone forme načinjeno od eteričke materije. Ako pokušate da pogledate u vaše telo, na primer vaše ruke, videćete da izgledaju bledo i čudno i za nekoliko sekundi počinju da se tope kao led pored vatre.

Ovaj efekat topljenja se javlja samo kada vi namerno pokušavate da posmatrate deo tela ili kada svesno pokušavate da stvorite nešto.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,85 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

MAKEDONIJA

53,1 MKD