Astrofon21

Aspekti Venere-Dobre i loše veze (astrologija)

Povoljni međusobni aspekti između Venere i Marsa, ukazuju na strastvenu ljubav, dobar seks, kao i živo izražavanje emocija između partnera, dok kod nepovoljnih aspekata seksualni i emotivni život nije usklađen, prisutna je razdražljivost, nedostatak taktičnosti i iznenadni izlivi ekstremne srasti. Povoljni aspekti između Venere i Jupitera govore o srećnim okolnostima i trenucima, koji još više učvršćuju vezu i ljubav, dok kod nepovoljnih aspekata, postoji mogućnost dvoličnosti između partnera, kao i preterivanje u izražavanju osećanja.

Povoljni aspekti između Venere i Saturna su dobri za stabilnost u vezi, ozbiljne namere partnera, vernost i odanost, dok nepovoljni aspekti izazivaju emocionalnu sputanost, nezadovoljstvo ili nezdravo ispoljavanje seksualnosti jednog od partnera. Povoljni aspekti između Venere i Urana, ukazuju na uzbudljivo i snažno izražavanje ljubavi, kao i impulsivno izražavanje osećanja, dok nepovoljni aspekti, govori o nestabilnosti, ljubavnim lomovima, kao i o želji za nezavisnošću, što može narušiti odnos.

Povoljni aspekti između Venere i Neptuna, govore o senzitivnosti u vezi, idealima i sanjarenju partnera, dok kod nepovoljnih aspekata dolazi do obmanjivanja i neodlučnosti što donosi razočarenje. Povoljni aspekti između Venere i Plutona ukazuju na fatalnu ljubav i duboka osećanja, dok kod nepovoljnih aspekata, osoba koja je predstavljena Venerom može doživeti nasilje, bol i gubitak.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK