Astrofon21

ASPEKTI U UPOREDNOM HOROSKOPU-Njen Merkur konjunkcija njegov Neptun

Ovaj aspekt će kreirati sintezu njenog intelekta i vaše imaginacije. Dok uživa u kreiranju svog ušuškanog gnezda unutar vašeg sveta ona teži da pomogne da spoznate sve svoje intuitivne potencijale i razvijate ih. Sa druge strane, u odredjenim situacijama će delovati otrežnjujuće u fazama vaše prepuštenosti sanjarenju, pomoći će da jasnije sagledate situaciju i poboljšati funkcionalnost vaše svakodnevne rutine.

UPOREDNI ASPEKT donosi analitičnost, mogućnost planiranja i jasnoću (za teme kojima vlada Neptun u natalnom horoskopu), i mogućnost odvajanja od ustanljene rutine, beg u nepoznato ili ostvarenje dugo željenog sna (za teme kojima vlada Merkur u natalnom horoskopu).
Trajnost i konačni ishod odnosa, će zavisiti najviše od toga u kojoj meri su Neptun i Merkur lični, u kakvim su aspektima i kakvi aspekte imaju u dispoziciji.

Vi ćete je inspirisati na emocionalnim nivoima, a ona pomagati u strukturiranju i razvijanju osećaja za praktično i realno. Uporedni aspekt često omogućava izuzetno visok stepen mentalne povezanosti medju partnerima, iako partner čiji je Neptun aspektovan Merkurom može da bude periodično ugrožen i isuviše emocionalno senzibilan u odnosu na njene suvoparne argumentovane konstatacije.

POVOLJNO je kada VEZA ima utemljenje na diskretnim poslovima, jer su ljubavi obavijene velom tajne, zabranjene ili u situacijama kada ljubavnici žive udaljeni.

Eros možda u početku ima sekundarnu ulogu, ali vremenom može nadvladati ukoliko su Merkur i Neptun vladari Asc-a, Desc, V ili VIII kuće, lični ili snažno povezani sa ličnim planetama.

Intuicija jednog partnera će podržavati intelekt drugog pod povoljnim pozicijama. Postojaće obostrana interesovanja u Neptunovim temama – odlično je za kreativnost, inspiraciju, imaginaciju. Pod aflikcijom će postojati rizik od izneverenih očekivanja, razočarenja, iluzije, prevare i drugih nevolja Neptunove prirode.

Na karmičkom nivou ovo je sećanje na proživljeni gubitak deteta, brata ili sestre, neispričane priče koje treba osvestiti.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM