Astrofon21

Aspekti Sunca-Dobre i loše veze (astrologija)

Povoljni međusobni aspekti između Sunca i Meseca, ukazuju na hamoniju u odnosu i unutrašnju ravnotežu. Kod nepovoljnih aspekata, u vezi se ispoljava unutrašnje nezadovoljstvo, posebno kod osobe koja je predstavljena Mesecom, a njen emotivni život je u konfliktu sa partnerom predstavljenim Suncem, zbog preteranog isticanja. Povoljni aspekti između Sunca i Venere ukazuju na ljubav i privlačnost, a ličnost koja je predstavljena Suncem, oseća snažnu privlačnost, dok kod nepovoljnih aspekata postoji problem da se oseti bliskost, zbog preterane hvalisavosti, arogancije ili egocentričnosti osobe koja je predstavljena Suncem. Povoljni međusobni aspekti između Sunca i Marsa opisuju jednu aktivnu, strastvenu i dinamičnu vezu, dok se kod nepovoljnih aspekata, može ispoljiti agresivnost, drskost, tvrdoglavost, sklonost svađama posebno kada osoba koja je predstavljena Suncem želi da nametne autoritet ili moć.

Povoljni aspekti između Sunca i Jupitera, govore i dobrim prilikama koje pruža osoba predstavljena Jupiterom, a druga osoba kroz njih realizuje svoje ambicije. Osoba predstavljena Jupiterom uliva entuzijazam i vedrinu drugoj osobi, dok nepovoljni aspekti ukazuju na prisustvo naivnosti i idealizma. Povoljni aspekti između Sunca i Saturna, ukazuju na trajnost i ozbiljnost, a osoba koja je predstavljena Saturnom od pomoći je drugoj osobi, tako što joj otvara oči za realnost. Ličnost predstavljena Suncem koristi povoljnosti ovog aspekta za status i karijeru. Kod nepovoljnih aspekata prisutna je tvrdoglavost i krutost, posebno kod osobe koja je predstavljena Saturnom, što može ometati drugu osobu u ispunjavanju ličnih ambicija.

Povoljni međusobni aspekti između Sunca i Urana govore o originalnosti, dok će nepovoljni aspekti ukazivati na slom i burna dešavanja na polju profesije kod osobe koja je predstavljena Suncem, jer osoba predstavljena Uranom pokazuje negodovanje prema svakoj ambiciji druge osobe. Povoljni aspekti između Sunca i Neptuna, ukazuju na suptilnost i maštu, što posebno podstiče osoba predstavljena Neptunom, dok nepovoljan aspekt govori o lakovernosti i slabosti, posebno osobe predstavljene Neptunom. Osoba predstavljena Suncem u vezi se oseća slabo i bezvoljno.

Neharmonični aspekti Sunca sa horoskopom druge osobe, ukazuju na mogućnost da se suočimo sa preprekama i izazovima u cilju prevazilaženja sopstvenih strahova i ograničenja. Aspekti koje stvaraju spoljne planete (Uran, Neptun i Pluton) sa unutrašnjim planetama drugog horoskopa, mogu se ispoljiti kao dinamičan i izazovan odnos.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK