Astrofon21

Aspekti Meseca-Dobre i loše veze (astrologija)

Povoljni aspekti između Meseca i Merkura govore o prilagodljivosti i fleksibilnosti, kao i o dobrim zajedničkim procenama, dok nepovoljni aspekti, ukazuju na često menjanje mišljenja i stavova. Povoljni aspekti između Meseca i Venere, ukazuju na nežnost i dobro raspoloženje oba partnera, dok kod nepovoljnih aspekata povlači za sobom stidljivost, što ometa bliskost.

Povoljni aspekti između Meseca i Marsa govore o strasnoj i aktivnoj vezi, gde će osoba koja je predstavljena Marsom podsticati drugu osobu na otvoreno i hrabro pokazivanje emocija. U nepovoljnim aspektima dolazi do svađa, napetosti i nervoze. Povoljni aspekti između Meseca i Jupitera ukazuju na optimizam i vedrinu u vezi, što povoljno utiče na intimu između partnera, dok kod nepovoljnih aspekata, osoba predstavljena Mesecom, ima problem da doživi emotivno zadovoljstvo zbog nemarnosti druge osobe.

Povoljni aspekti između Meseca i Saturna govore o prisustvu samokontrole i savesnosti u vezi, dok nepovoljni aspekti izazivaju tugu i depresiju, posebno kod osobe koja je predstavljena Mesecom. Povoljni aspekti između Meseca i Urana kazuju na pozitivno emotivno uzbuđenje, kao i dobre promene, dok kod nepovoljnih aspekata, prisutan je nemir, prvenstveno kod osobe predstavljene Mesecom.

Povoljni aspekti između Meseca i Neptuna, govore o saosećajnosti, mašti i nežnosti, što zbližava partnere, dok kod nepovoljnih aspekata dolazi do emotivnih razočarenja, obmana i patnje. Povoljni aspekti između Meseca i Plutona ukazuju na veoma jaka osećanja dok kod nepovoljnih aspekata, dolazi do izliva negativnih emocija, ljubomore i posesivnosti.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM