Astrofon21

Aspekti Merkura-Dobre i loše veze (astrologija)

Povoljni aspekti između Merkura i Venere, ukazuju na skladnu, radosnu i veselu komunikaciju., dok kod nepovoljnih aspekata jedan od partnera pokazuje uobraženost i preteranu osetljivost kroz verbalnu komunikaciju. Povoljni aspekti između Merkura i Marsa govore da je osoba predstavljena Marsom podsticaj za drugu osobu u hrabrijem razmišljanju. Strasna osećanja i izražena seksualnost. Kod nepovoljnih aspekata, dolazi do svađa i nerazumevanja, kao i želje da se na silu nametne sopstveno mišljenje.

Povoljni aspekti između Merkura i Jupitera, ukazuju na pozitivnu komunikaciju, osoba predstavljena Jupiterom širi vidike i saznanja drugoj osobi, dok kod nepovoljnih aspekata postoji sklonost lakomislenosti, što je prepreka za razumevanje problema koji se javljaju u odnosu. Povoljni aspekti između Merkura i Saturna govore o stabilnoj i smirenoj komunikaciji, a osoba predstavljena Saturnom, podstiče svog partnera na zrelije i ozbiljnije razmišljanje, dok kod nepovoljnih aspekata postoji nepoverenje i uskogrudost u komunikaciji.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM