Astrofon21

Ascendent u znaku Strelac/Podznak ili Ascendent (astrološko tumačenje)

Ukoliko je vrh I kuće natalnog hotroskopa u znaku Strelca, postoji mogućnost da osoba bude vrlo moralna ili da nasuprot tome bude problematična baš sa zakonom. Ovo je znak morala ili filozofije, etike. Potrebno je posmatrati IX kuću natalnog horoskopa – ukoliko je tu Sunce ili Jupiter, i ako su dobro postavljeni – onda je to personalizovani Strelac. U suprotnom, on može često biti u problemu sa zakonom.

Astrološki znak Strelac i Ascendent u Biku ukazuje na konzervativnu narav. Osobe čiji je Ascendent u Biku teže udobnosti, životnim zadovoljstvima i fleksibilnom delovanju.

Astrološki znak Strelac i Ascendent u Blizancima simboliše strastvene i hrabre osobe, sklone prevrtljivosti u mišljenu. Oni imaju dualnu prirodu, jaku komunikaciju sa drugima, ali im u korelaciji sa drugima često nedostaje iskren pristup.

Astrološki znak Strelac i Ascendent u Raku predstavlja osobe koje su osetljive, mistične, sa jakim entuzijazmom u sebi. Osobe čiji je astrološki znak Strelac i Ascendent u Raku privlači sve što je nepoznato i tajanstveno.

Astrološki znak Strelac i Ascendent u Lavu karakterišu mnogobrojni talenti, velika emocionalna ranjivost i upornost. Oni imaju izraženu tendenciju da budu cenjeni u društvu i da im se drugi dive.

Astrološki znak Strelac i Ascendent u Devici predstavlja osobe okrenute materijalnoj prirodi. Osobe čiji je Ascendent u Devici teže praktičnom i fleksibilnom delovanju, spontanosti, ali i stalnom oprezu.

Astrološki znak Strelac i Ascendent u Vagi ukazuje na dobrodušan i tolerantan karakter. Osobe čiji je astrološki znak Strelac i Ascendent u Vagi vole umerenost, realne su i u društvu su dobro integrisane.

Astrološki znak Strelac i Ascendent u Škorpiji karakteriše nezavisnost, borbenost, česta promenljivost u raspoloženju i nestrpljivost. Oni su često suzdržani, imaju izraženu crtu ironičnosti i nepredvidljivog delovanja.

Astrološki znak Strelac i Ascendent u Strelcu predstavlja osobe koje veruju u sopstvenu snagu, imaju dovoljno samopouzdanja i teže raskoši. Osobe čiji je Ascendent u Strelcu imaju izražen entuzijazam i jaku unutrašnju percepciju.

Astrološki znak Strelac i Ascendent u Jarcu ukazuje na dobro organizovane osobe, predane i veoma odgovorne. One u životu često rizikuju, imaju specifična načela strogosti, što im omogućava da postignu veliki uspeh u životu.

Astrološki znak Strelac i Ascendent u Vodoliji predstavlja nemirnu prirodu, buntovnike koji su uvek u potrazi za istinom. Osobe čiji je Ascendent u Vodoliji ne vole ograničenja, tolerantne su i emotivno veoma ranjive.

Astrološki znak Strelac i Ascendent u Ribama ukazuje na humane osobe, koje su veoma prilagodljive u društvu i velikodušne. Oni imaju dosta osetljivosti u sebi, pa povremeno mogu biti veoma ranjive i nestabilne.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK