Astrofon21

Anksioznost u astrologiji – moj strah ima strahove!Aspekti u natalnoj karti koji opisuju anksioznost….

Strepnja ili anksioznost je nejasan strah bez očiglednog spoljašnjeg povoda i uglavnom bez telesnih znakova koji uobičajno prate strah proizašao iz realne spoljne pretnje. Od straha se razlikuje zbog svoje neodređenosti, jer nije vezan za neki određeni objekat. U ovom neprijatnom osećanju dominira iščekivanje neke neodređene nesreće. Kada se događa često, ometa afektivni život i osećanje sigurnosti ili je na neki drugi način maladaptivna, poznata je kao anksiozni poremećaj.

Aspekti u natalnoj karti koji opisuju anksioznost mogu biti vezani za planete Mesec, Merkur, Neptun, Uran, 3, 12, 6, 8 polje.

Mesec je naša duša i osećanje sigurnosti, sasvim je sigurno da ako je Mesec ugrožen dodirom nekih planeta ili samim znakom u kome se nalazi biće mu biti teže da uspostavi ravnotežu. Mesec u znaku Jarca ili Škorpije je sklon preispitivanju, sumnjama i samodestrukciji; agresija, ograničenja i restrikcije su okrenuti KA SEBI.

Mesec u konjunkciji ili kvadratu sa Neptunom daje stalno iščekivanje nekih nepoznatih događaja što remeti sigurnost i podstiče strah. Mesec je pogođen iluzijom i nejasnom percepcijom ili spoljnih okolnosti ili tuđih namera.
Mesec u konjunkciji ili kvadratu sa Uranom pojačava intenzitet iščekivanja. Svi aspekti sa Mesecom pojačavju nervozu i obično se manifestuju na želudac u vidu lošeg varenja, nepravilne ishrane, problema sa grudima, zadržavanja tečnosti, ginekološkim problemima kod žena i slično.

Mesec u 12. polju pogođen teškim aspektima daje anksioznost, može se lečiti kroz meditaciju, volonterski rad… Obično se Mesec u 12. polju manifestuje kroz teške snove ili strah od toga da se snovi ne ostvare. Strah od nepoznatog, neistraženog, a istovremeno i potreba za istraživanjem istog.

Mesec u 8. polju – osoba nosi za sobom deo prethodne inkarnacije ili lako stupa u vezu sa nefizičkim stvarima, to daje ili veliku duhovnost ili stalno iščekivanje na primer, gubitka voljenih osoba, žene ili majke.

Merkur u konjunkciji ili kvadratu ka Neptunu i Uranu daje iskrivljenu interpretaciju spoljašnjih impulsa, mozak je preokupiran stalnom obradom informacija. Osoba često deluje nervozno ili je brbljiva, pričom se rešava nervoze.
Merkur u Ribama u 3. ili 6. polju može biti pokazatelj anksionoznosti takođe.

Imajmo takođe u vidu da svet u kome živimo nameće manje ili više anksiozan stil života. Stalno se postavljaju nove granice, nudi se instant zadovoljenje potrebe, naizgled stvari se prave da bi nam olakšale život, a zapravo nas dodatno ušuškavaju i oduzimaju moć odlučivanja.

U savremenom društvu, čovek je nateran da preda svoju odgovornost drugome, ubeđen da je tako najlakše i najbolje za njega, a sve što time dobija je strah od nepoznatog i potreba da se na vreme obezbedi. Na ovaj način ostajemo u začaranom potrošačkom krugu u kome tražimo više, a odlučujemo manje.

Zato, iako astrološki aspekti određuju smernice ponašanja pojedinca, u velikoj meri ga određuje i društvo, i vaspitanje, a najviše on sam. Odgovornost nosi posledicu, a ako smo naučeni samo na uspeh i zadovoljstvo nikada nećemo preuzeti odgovornost i uvek ćemo druge kriviti za posledicu.

 

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK