Astrofon21

Andjeo Lauviah-Andjeo Pobede i ličnog usavršavanja, prevazilaženje ponosa i ljubomore

Andjeo Pobede i ličnog usavršavanja, prevazilaženje ponosa i ljubomore. Prizovite Andjela Lauviaha kada žudite za definisanjem ličnih talenata, otkrivanjem životne misije i kada vam je potrebna duhovna moć, kada vam je potrebna zaštita od varljivih izazova i kako biste izvojevali pobedu. Andjeo Lauviah pomaže darujući dragocena životna iskustva.

KOMUNIKACIJA SA ANDJELIMA *UVODNE INSTRUKCIJE
Kada krenemo na duhovno putovanje uz podršku Andjela učimo lekcije koje će nam pomoći da bolje raspoznamo patnju drugih, razumemo je i rastvorimo. Pamtite ove lekcije i delite ih sa bliskima. Ukoliko ne koristite lekcije na ispravan način bićete povredjeni, Andjeli ne pomažu sebičnim ljudima koji ne ukazuju pomoć bližnjima – ovo je jedna od najvažnijih lekcija koju nas Andjeli podučavaju. Kada naučite Andjeoske poruke spoznaćete da se vaš krug prijatelja značajno proširio i da i oni žele da znaju kako mogu stupiti u kontakt sa Andjelima. Pomozite drugima šireći poruke Andjela.

Alternativno ime: Laoviah, Lauhiah

Andjeo Pobede i ličnog usavršavanja, prevazilaženje ponosa i ljubomore

Prizovite Andjela Lauviaha kada žudite za definisanjem ličnih talenata, otkrivanjem životne misije i kada vam je potrebna duhovna moć, kada vam je potrebna zaštita od varljivih izazova i kako biste izvojevali pobedu. Andjeo Lauviah pomaže darujući dragocena životna iskustva.

Rodjeni pod zaštitom Lauviaha će svakodnevno usavršavati veštine koje će mu olakšavati dnevne zadatke. Biće proslavljen po svojim postupcima, i aktivno raditi na svojim spiritualnim iskustvima. Poseduje izuzetno snažnu emociju kojom daruje sve u okruženju, biće poslovno uspešan i rano kreirati solidnu finansijsku stabilnost. Voli filozofiju i poseduje urodjeno razumevanje sveta simbola i povezanost elemenata. Suočava se sa velikim izazovima u ljubavi.

Rodjeni pod zaštitom Andjela Lauviaha biće slavan i uspešan, predano radi na razvijanju ekspertize, poseduje naglašeni altruizam i ljubaznost, pun poverenja i pomalo lakoveran, učestvuje u poduhvatima koja su korisna i profitabilna za čovečanstvo – kosmičke organizacije.
Distrozije su ljubomora, ekstravagancija, odbija osrednji život, koristi prečice ka uspehupostavlja sebi i drugima izuzetno visoke ciljeve, žestok u konfliktima.

Profesionalni uspeh može ostvariti u društvenim aktivnostima (politika, diplomatija), novinarstvu, kao romanopisac ili tv voditelj. Radi na mestima sa visokom reputacijom. Uspeh u radu sa luksuznim proizvodima. Voli kreativne zanate, modu i dekoraciju. Poseduje izuzetnu hrabrost i nemoguće je sprečiti ga u ostvarenju namera. Potrebno je da ovlada grubošću, posesivnošću i ljubomorom. Kada je slab vešto kleveti suparnike kako bi ih eliminisao iz kruga konkurenata.

Uživa u kreativnim aktivnostima i praktičnom idealizmu, sa lakoćom generiše ideje voljenih. Poželjno je da izbegava preterano uživanje u hrani, a mogući su i migrenozni napadi. Generalno dobrog je zdravlja, ima mnogo hipnotizera i lekara medju prijateljima.

Broj 11
Red: Kerubim
Hijerarhija: Raziel
Vladajuća planeta: Uran
Dan u nedelji: Petak
Tarot karta: Kočija
Srećan broj: 7
Mesec promene: Jul
Psalm: 17
Godišnje doba: Proleće
Mesec vladavine: Maj
Ključna reč: Pobeda
Zodijački znak: Bik
Vlada intervalom: 11. do 16. Maja
Zaštitnik je rodjenih dana 07.04., 19.06., 31.08., 12.11., 24.01.
Prisutan na Zemlji: 03:20 do 03:39

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM