Astrofon21

Andjeo Habuhiah-Rodjeni pod njegovom zaštitom su elegantni, plemeniti i nesebični….

Broj 68
Red: Andjeo
Hijerarhija: Gabriel
Vladajuća planeta: Mars
Broj: 10
Boja: Crvena
Kristal: Vatreni kvarc, rubin
Prisutan na Zemlji: 22:20 do 22:40
Dan u nedelji: Utorak
Tarot karta: Točak Sreće

Andjeo Habuhiah pomaže da se održi unutrašnje stanje spokoja, eliminiše zlo i pomaže u rešavanju zdravstvenih problema. Vlada agrikulturom i plodnošću.

Rodjeni pod njegovom zaštitom su elegantni, plemeniti i nesebični u medjuljudskim odnosima, zahvaljujući dominantom spiritualnom nivou, a njihovo sjajno raspoloženje je zarazno. Moćni su, izuzetno inteligentni i poseduju veoma razvijene analitičke veštine, sjajno memorišu sve što im se nadje u rukama. Iskreni su zaštitnici. Kako bi napredovali na svom putu moraju koristiti svoju sposobnost da su uvek na usluzi za najbliskije ljude, ne smeju dozvoli da se u njihovom neposrednom okruženju razvije osećaj napuštenosti.

Profesionalni uspeh mogu ostvariti u svim poslovima koji ih upućuju na kontakt sa prirodom, veštih su ruku i posebno su srećni u poslovima zemljoradnje i baštovanstva. Sa posebnom ljubavlju i posvećenošću istražuju arome, bilje i proučavaju njihove istoriju korišćenja. Mogu biti izvrsni travari, agronomi, botaničari. Nadareni su praktičari Bahovih kapi.

Negativne manifestacije: sterilnost, glad i bes. Prenosnik je zaraznih bolesti, kritičan je prema mentorima i nezainteresovan za porodicu

Budite spokojni jer imate sve neophodne resurse za donošenje odluka, oslobodite se dubokih potreba da budete savršeni i u savršenom skladu sa svima – dozvolite sebi da se opustite. Vaši poslovi su u fazi izuzetno brzog razvoja, stoga obezbedite sebi dovoljno vremena za razmišljanje pre nego što se posvetite bilo kome i bilo čemu. Dobro proverite da li se upuštate u pregovore sa pravim ljudima – sve dok niste apsolutno uvereni nemojte praviti prvi korak. U disbalansu ste – poraženi od nekoga ko se hrani vašim defanzivnim mehanizmima. Ipak, otklonili ste povez i sada kada najzad jasno sagledavate situaciju možete je rešavati. Ovo je bilo izuzetno snažno iscrpljujuće iskustvo za vas, biće vam potrebna pomoć.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM