Astrofon21

ANDJEO ČUVAR SEALIAH KORESPONDIRA SA NIVOIMA EMOTIVNOG I ČULNOG

Tarot karta KOČIJA
Prisutan na Zemlji od 14:40 do 15:00

Andjeo Sealiah pomaže u situacijama konfrontacije sa ponosnim i zlim ljudima koji se grubo ophode sa osobama nižeg ranga, podiže nivo nade u dobro i ohrabruje. Vlada vegetacijom i svom živom prirodom.

Rodjeni pod njegoom zaštitom su fokusirani na detalje i njihov je dom brižljivo dekorisan minijaturama, figurama i sitnicama, a u bašti je bujna vegetacija koja je skrovište malenih životinja. Srećne su ruke i uvek imaju dovoljno novca za lične potrebe a reč “kriza” ne postoji u njihovom rečniku. Poseduju bogata znanja i iskustva, koje nesebično dele sa osobama koje neguju srodne ideale. Kroz otkrivanje duhovnog puta oni stvaraju impresivne prilike za promene u porodici i zajednici. Uživaju u proučavanju starih spisa i poseduju talenat za čudesna predskazanja kroz proricanje, snove i vizije.
Profesionalni uspeh mogu ostvariti kroz aktivnosti koje će omogućiti povezivanje sa ljudima, jer su uvek spremni da pomognu i redovno su angažovani humanitarnim aktivnostima , specijalizuju se za rad sa žrtvama društvene marginalizacije.

Negativne manifestacije: hladoća u ophodjenju sa drugima, agresivan lider u štrajkovima, vremenom sklon da razvija zavisnost od trankilizera (lekova koji služe za ublažavanje osećaja strepnje, anksioznosti i napada panike).

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK