Astrofon21

ANDJEO ČUVAR HAHAHEL KORESPODIRA NA INTELEKTUALNOJ RAVNI

Tarot karta TOČAK SREĆE
Prisutan na zemlji od 13:20 do 13:40

Prizovite Andjela Hahahela protiv nevernika i klevetnika, jer on štiti ljude povezane sa čuvarima mira.

Rodjeni pod zaštitom Andjela Hahahela izraziti su zaljubljenici u istinu, savesni i posvećeni svojim obavezama. Poseduju snažnu moć koncentracije i mudrosti kojom razaznaju ispravan sud. Suočavaju se sa problemima sa zrelošću, i sa osećanjem u srcu da im je Bog namenio poseban zadatak. Pre svega moraju pronaći odgovarajućeg partnera koji je dostojan ideja i poseduje plemenit karakter, jer u ispunjenju lične misije moraju imati podršku voljene osobe. Žarko će želeti decu, kroz koju nastavlja proučavanje Istine. Ovaj Andjeo daruje izuzetnu razvijenu veštinu komunikacije, harizmu i lakoću kojom se proučavaju najraznovrsnije ezoterijske teme. Sklon je da se rano u mladosti posveti radu, posebno ukoliko je posao povezan sa spiritualnim ili duhovnim radom. Svaki njegov korak je uskladjen sa Zakonima Božanskog. Poseduje mnogo prijatelja koji podržavaju njegove ideje koje u osnovi podržavaju opšte dobrobiti društva. Može biti isključiv, te se pojedine njegove ideje sukobljavaju sa drugim religijskim pogledima. with other religions. Specijalizuje teme religijskog dijalekta, studiozan je i vredno ali racionalno istražuje. Sposoban za velike promene i uvek ga prati velika sreća, i udoban život.

Profesionalni uspeh može ostvariti kao predavač, doktor, medicinski ili socijalni radnik, psiholog ili sociolog. Njegova profesionalna opredeljenja su uvek protkana duhovnim i ezoterijskim temama, metafizikom.

Negativne manifestacije: nekromancija (oblik magije kojim praktičar zaziva duše mrtvaca radi proricanja), beščašće, idolopoklonstvo, erotski skandali. Propovednik lažne religije koj duhovna znanja koristi isključivo sa ciljem ostvarenja materijalne dobiti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK