Astrofon21

ANDJEO ČUVAR HAHAHEL KORESPODIRA NA INTELEKTUALNOJ RAVNI

Tarot karta TOČAK SREĆE
Prisutan na zemlji od 13:20 do 13:40

Prizovite Andjela Hahahela protiv nevernika i klevetnika, jer on štiti ljude povezane sa čuvarima mira.

Rodjeni pod zaštitom Andjela Hahahela izraziti su zaljubljenici u istinu, savesni i posvećeni svojim obavezama. Poseduju snažnu moć koncentracije i mudrosti kojom razaznaju ispravan sud. Suočavaju se sa problemima sa zrelošću, i sa osećanjem u srcu da im je Bog namenio poseban zadatak. Pre svega moraju pronaći odgovarajućeg partnera koji je dostojan ideja i poseduje plemenit karakter, jer u ispunjenju lične misije moraju imati podršku voljene osobe. Žarko će želeti decu, kroz koju nastavlja proučavanje Istine. Ovaj Andjeo daruje izuzetnu razvijenu veštinu komunikacije, harizmu i lakoću kojom se proučavaju najraznovrsnije ezoterijske teme. Sklon je da se rano u mladosti posveti radu, posebno ukoliko je posao povezan sa spiritualnim ili duhovnim radom. Svaki njegov korak je uskladjen sa Zakonima Božanskog. Poseduje mnogo prijatelja koji podržavaju njegove ideje koje u osnovi podržavaju opšte dobrobiti društva. Može biti isključiv, te se pojedine njegove ideje sukobljavaju sa drugim religijskim pogledima. with other religions. Specijalizuje teme religijskog dijalekta, studiozan je i vredno ali racionalno istražuje. Sposoban za velike promene i uvek ga prati velika sreća, i udoban život.

Profesionalni uspeh može ostvariti kao predavač, doktor, medicinski ili socijalni radnik, psiholog ili sociolog. Njegova profesionalna opredeljenja su uvek protkana duhovnim i ezoterijskim temama, metafizikom.

Negativne manifestacije: nekromancija (oblik magije kojim praktičar zaziva duše mrtvaca radi proricanja), beščašće, idolopoklonstvo, erotski skandali. Propovednik lažne religije koj duhovna znanja koristi isključivo sa ciljem ostvarenja materijalne dobiti.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM