Astrofon21

Amazonit /Kristal hrabrosti-Amazonit utiče na poboljšanje kvaliteta zdravlja kod oba pola!

Nazvan kamenom hrabrosti, Amazonit je dobio ime po Amazonkama, ženskim ratnicima zato što se govorilo da je njegovo poreklo zemlja žena. Arheološki dokazi govore da su Amazonjani bili matrijarhalno društvo, koje je preživelo bronzano doba. Amazonit je kamen otvorenosti, ima filtrirajuće dejstvo. Amazonit je kamen poverenja, komunikacije, kreativnosti i mira. Stvara osećaj snage. Inspiriše istinu, iskrenost, čast i ljubav prema sebi. Boja amazonita je bledo azurna – plava, staklastog sjaja.
Ovaj poluprovidni zeleno – plavi srodnik feldšpata jenazvan prema reci Amazon. Balansira žensku i mušku energiju i promoviše ljubaznost i praktičnost. Odličan je kamen za umetnike. Amazonit je poznat pod nazivom Kamen Nade. Doneće sreću i ostvarenje svih vaših nadanja i snova.
Pojačava životnu snagu, smiruje živce, opušta mišiće, štiti od srčanih tegoba. Otvara srčanu, grlenu čakru i treće oko. Jača intuiciju. Rastvara blokade unutar nervnog sistema i raspršuje negativnu energiju. Koristan je kod osteoporoze i karijesa. Pomaže u komunikaciji i elokventnosti, integritetu, poverenju. Ako se drži na oblasti trećeg oka Amazonit otključava psihičku viziju. Amazonit pomaže u analizi i sortiranju informacija kombinujući ih sa intuitivnom mudrošću. Pomaže u manifestovanju i održavanju energija Čiste Univerzalne Ljubavi.
Smanjuje ponašanja koja su samodestruktivna, pogotovo nakon iskustvava razočarenja. Eliminiše iritaciju i pojačava poverenje u sebe i druge ljude.
Amazonit se može koristiti za smirivanje svih čakri nakon što su bile izložene neskladnim i uznemirujućim energijama. Amazonit može podmladiti srce, uspostaviti pravilan rad Srčane i Grlene Čakre.
Ako imate izazovnu situaciju, na primer, donošenje teške odluke ili angažman u javnom obraćanju, amazonit je jedan od najboljih kristala koje možete da imate uz sebe. Amazonit uravnotežava metabolizam, usklađuje nervni sistem, smiruje živce, štiti od srčanih tegoba, pomaže jetri, tiroidnoj žlezdi i vodi nas u dubok opuštajući san. Amazonit pomaže kod osteoporoze, poteškoća sa kičmom, problema sa zubima, pospešuje apsorpciju kalcijuma. Amazonit blokira geopatogena zračenja. Štiti i od elektromagnetnog zagađenja. Stavlja se između sebe i izvora zračenja. Omanji plosnat kamičak može da se zalepi na mobilni telefon.
Amazonit, plavozeleni kristal sa belim talasastim prugama, staklenog sjaja, pojačava životnu energiju i osvežava ceo organizam. Smiruje srčane smetnje, živce, opušta mišiće, ublažava jake migrene i glavobolje, omogućava miran san. Voli vodu i sunce.

Amazonit utiče na poboljšanje kvaliteta zdravlja kod oba pola i naročito je dobar kod problema sa grudima. Pomaže kod problema sa grlom, tiroidnom žlezdom i nervnih i neuroloških veza. Takođe je dobar za gornji deo kičme i za ohrabrivanje zdravog načina života.
Amazonit smanjuje ljutnju i iritaciju kod kuće i sprečava ljude da kući donesu probleme iz škole ili sa posla. Donosi uspeh na poslu, tako što vam pomaže da se fokusirate i budete sigurni da ste u pravo vreme na pravom mestu.
Kao moćan kristal, amazonit ispunjava srce hrabrošću i odlučnošću da se čini dobro.
Amazont će aktivirati lenje tinejdžere i aljkavo dete. Takođe pomaže kod dresure mladih životinja.
Amazonit pojačava vidovitost i telepatske sposobnosti. Koristite ga da biste prizvali sreću. Odličan je za dobijanje inspiracije i kreativnosti.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM