Astrofon21

5 Razloga zašto volimo Bikove-Nema ništa slađe nego kad vas zagrli jedan bik!

1. Bikovi su najmazniji znak zodijaka
Nema ništa slađe nego kad vas zagrli jedan bik. Pogotovo ako još i miriše na neke slatkiše ili skoro uvek na neki neupadljiv cvetni miris. Njihov zagrljaj je topao i pruža osećaj neke mirne ušuškanosti.
Bikovi bez obzira na pol, su velike maze i mogu biti najumiljatiji kada traže da im se naklonost okoline iskaže kroz dodir, poljubac, zagrljaj. U tom trenutku imamo jednog ogromnog čoveka ( u karakternom smislu) koji se pretvara u malog ljupkog medu sa rumenim obrazima, koji satima može zadovoljno da prede kao mala maca. Takođe, njihovo izraženo čulo dodira je razvilo dobar osećajaj za masažu, pa često vole da marsiraju sve oko sebe.

2. Bikove je najlakše podkupiti
Kako je jednostavnost njihovo drugo ime, vrlo su predvidljivi svojoj okolini jer funkcinišu po prostim principima. Zadovoljstvo njihovih čula je osnovna parola kojom se vode kroz život. Zato, ako imate u svojoj okolini jednog Bika, a još niste provalili (što je malo verovatno da niste) kako da ga namamite na druženje, uvek ponudite nešto dobro za jelo ili piće. Još ako znate njihov muzićki ukus, pa vi ste na konju. Isto tako, kada je jednom Biku loš dan, uvek mu ga možete popraviti, jednostavno tako što ćete ga odvesti na omiljene kolače ili kafu sa šlagom, i eto vaš Bik je odmah druga osoba. Ako želite da ga šarmirate i privolite za sebe u ljubavnom smislu, darivanje pa makar i sitnica ne može da omane. Bikovi najviše vole kada ste spremni na njih da potrošite, jer to za njih znači da ih vrednujte. Omiljni pokloni su im slatkiši, parfemi, kozmetika i skupa pića.

3. Na Bikove uvek možemo da se oslonimo
Kada imate u svom životu jednog svog Bika, vi ste zaista bogat čovek. Ne postoji osoba koja ume da bude veća potpora i podrška drugima od ovih pripadnika zodijaka. Njegov čvrst karakter, i stabilnost koja mu je urođena, su stub za koji se uvek možemo držati dok vitlaju oluje života. On je prijatelj koji verno čuva leđa, on je „glas razuma“ i osoba koja će uvek doći kada treba, pa makar i u pola noći da pomogne (pod uslovom da je večerao i da nije gladan).

4. Bikovi su jednostavni za tumačenje
Kada je gladan, on je razdražljiv. Kada je neispavan, on je razdražljiv. Kada nema para, on je razdražljiv. Kada ste promašili pravljenje njegvog omiljenog jela i dodali neki sastojak koji ne voli, on je razdražljiv. I to je od prilke to. Šalu na stranu, pripadnici ovog znaka retko kada se ljute, i vrlo ih je lako čitati. Kada su sve njihove potrebe zadovoljene, oni su u nekom svom konstantnom zenu ili fazonu „život je lep dok se u njemu uživati zna“. Znamo da Bikovi ne vole nagle promene i sa nijma sve ide polako i laganica, bez žurbe. Zato su jako predvidljivi i laki za tumačenje jer nisu neki veliki ljubitelji priređivanja iznenađenja drugim ljudima. Više vole da se drže svojih utabanih staza, rituala i reakcija. Sa njima uvek jednostavno znate na čemu ste.

5. Sa Bikovima život uvek izgleda dobro
Neverovatan dar koji ovi ljudi imaju, jeste upravo taj da je sa njima uvek „tako lako“. Kako se kreću malo sporije kroz život od drugih znakova, oni jednostavno uživaju u svim onim stvarima ili sitnicama koje život znače, a koji mnogi zbog brzine tempa življenja propuštaju. Videćete taj osmeh zadovoljstva kada zatvori oči i uživa, dok mu sveža kišica rominja po licu dok hoda ulicom. Reći će vam, da za razliku od drugih ljudi, njemu je svako jutro-dobro jutro, kada mu prvo ujutru zamiriše sveža kafa. Zateći ćete ga da igra u prodavnici, ako na radiju puste baš njegovu pesmu. I zapevaće, čak iako ne zna da peva. Sa njim je zadovoljstvo jednostavno, jer ga on pronalazi u svemu što mu draži čula. Budi onaj uspavani ljudsko životnjski deo u ljudima, koji je u savremenom tehnološkom društvu počeo da se uspavljuje. Sa njim izgleda potpuno normalno biti čovek.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK