Astrofon21

23. lunarni dan “Makkara“-prepručuje se čišćenje i uređivanje stana!

Simbol ovog lunarnog dana je krvožedno biće – krokodil Makara (krvožedni polukrokodil, poluriba, poluptica, poluzmaj, koji sve guta, hvata, proždire), Cerber, Himera, Ehidna. Snažna energija ovog dana u svesti čoveka stimuliše emocije nasilja, agrasivnosti i veliki apetit. Treba u sebi ostati spokojan, držati emocije pod kontrolom. Danas se preporučuje izbegavati mesta na kojima se okuplja veći broj ljudi, da ne bi dospeli u nepredviđeni problem ili sukob. Jer, što je više ljudi, tim više postaje nepredvidljivo njihovo ponašanje. U čovečijem organizmu nalazi se mnogo energije, tako da on može lako gladovati 24 sata. Gladovanje omogućava čoveku da obuzda niske strasti i instikte, probuđene snažnom energijom tog dana. Zato je to vreme gladovanja ili strogog uzdržavanja, između ostalog i seksualnog koje danas jako iscrpljuje.
Najpravilnije je da se energija dvadeset trećeg lunarnog dana usmeri na rešavanje životnih problema, posebno problema koji zahtevaju ulaganje velikih napora, koje ste dugo odlagali. Energija Meseca, pri njenom pravilnom korišćenju, može danas pomeriti s mrtve tačke bilo koje, čak i ono najbeznadežnije. Danas je vreme prestrojavanja i promena u fizičkom svetu. Obratite na to pažnju. Inače ćete ih shvatiti nepravilno – kao gubitke i razočarenje. Preporučujem da se danas oslobodite svega suvišnog što vam odavno nije potrebno. Manje pričajte, a više radite.

Ovog lunarnog dana prepručuje se čišćenje i uređivanje stana (kuće). Posle spremanja poprskajte stan (kuću) svetom vodom, vatrom sveće očistite pragove, odimite prostorije istočnim miomirisima, ili šumskim ruzmarinom (Ledum palustre) i kimom (Carum carvi). Ovog lunarnog dana ne preporučuje se seći nokte, podvrgavati se hiruškim operacijama, dugo sedeti, družiti se s ljudima oko vas, baviti se biznisom, ići na gozbe s pijankom, sklapanje braka.

Organi dana- jajnici, testisi, Muladhara- čakra (donji energetski centar u predelu trtične kosti).

Minerali dana: topaz, crni nefrit.

Snove tog dana treba shvatiti kao tačne.

Ljudi rođeni u ovom danu su snažni, “probojni“ ljudi. Oni koračaju kroz život kao valjak za asfalt, postižući sve, što su naumili. Važno je da njihovi ciljevi budu svetli i blagorodni.

Astro centar

Pozovite astologa ili maga i rešite životnu dilemu. Astro centar nudi sveobuhvatne usluge astrologije koje vam mogu pomoći da otkrijete ono što je u skladu

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rešenja Vašeg problema

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK