12 istina o astrologiji koje će vam promeniti mišljenje…Astrologija je i znanost i umjetnost!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Evo nekih veoma zanimljivih statistika, koje će vas svakako iznenaditi. Nauka daje mnogo argumenata protiv astrologije, tvrdeći da su genetska obilježja razvijena od začeća, a ne rođenja. Ipak, ako bez Sunca ne bi postojalo živog sveta, i bez Mesečevog uticaja na tečnosti ne bi bilo plima i oseka, kako to da planete nemaju uticaj na živote pojedinca?

1. Sedamdeset i pet posto astrologije čitatelji su žene, navodi se u jednoj studiji.

2. Astrolozi tvrde da Mesec ima isti učinak na ljude, kao što to radi na okean. Ako Mesec može uticati na velike plime, ne može da ne utiče na ljudsko telo, koje se sastoji od 75% vode. Mesec je takođe povezana sa izazivanjem duboke emocije i ljude kada emotivno rastrojeni dovodi do suza. Mesečeve mene takođe utiču na ženske mesečne menstrualne cikluse.

3. Trećina Amerikanaca veruje u astrologiju. Rukovodioci i stručnjaci su najbrže rastuća grupa vernika.

4. Nakon atentata na tadašnjeg predsednika Ronalda Reagana, njegova supruga Nensi zaposlila je astrologa za dalje prognoze svoje budućnosti.

5. Najpoznatiji astrolog je Nostradamus, koji je predvideo događaje, kao što su u drugi svetski rat, ubistva američkog predsednika Đona Kenedija i, napad na Svetski trgovinski centar.

6. Potraga za astrologiju na Google.com dovodi na gotovo 2 milona veb stranica.

7. Zodijak je izvorno prirodno poljoprivredni kalendar koji datira žetvu, berbu, itd od izlaska i zalaska zvezda (pogotovo Sirius) i Plejada ili druge prepoznatljiva sazvežđa.

8. Kepler, astrološki koledž u Sijetlu, SAD-u, je prva institucija u zapadnoj hemisferi izdati BA i MA nivoi astroloških studija. Prva škola započela je 2000. godine i košta oko 5.000 dolara godišnje, a sastoji se od kućnog studija sa jednonedeljnim skupom. Koledž je dobio ime po Joanes Kepleru, poznatom njemačkom matematičaru i astronomu koji takođe praktikuje astrologiju.

9. Reči, astrologija i horoskop su najviše tražene teme na internetu, navodi se u istraživanjima searchterms.com.

10. Astrologija je i znanost i umjetnost. Zahtijeva matematiku i razumijevanje astronomije. To je umetnost, jer za tumačenje je potrebno doneti različite aspekte zajedno i oblikovati sklonosti pojedinca.

11. U srednjem veku, katoličke pape bile su detaljno upoznate sa astrologijom: Siksto IV bio je prvi papa koji tumačiti horoskop, Julius II odabrao svoj datum krunisanja astrološkim metodama, a Leo X i Pavao III oslanjali su se na astrološke savete. Adolf Hitler je koristio astrologiju tokom drugog svetskog rata.

12. Smatra se da upoređujući svoj natalni horoskop za različita područja u svetu, nalazimo mesto na kojem ćemo biti najuspješniji i srećniji.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Saznajte šta Vas očekuje u budućnosti.